O.SY. BUS DRIVERS ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣΜΕΤΡΟ ( ΣΩΜΑΤΕΙΟ – ΣΕΛΜΑ ) Να ενώσουν τις δυνάμεις τους όλοι οι εργαζόμενοι στις αστικές μεταφορές και να αγωνίζονται μαζικά όλοι με μια φωνή "ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO" - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣΜΕΤΡΟ ( ΣΩΜΑΤΕΙΟ – ΣΕΛΜΑ ) Να ενώσουν τις δυνάμεις τους όλοι οι εργαζόμενοι στις αστικές μεταφορές και να αγωνίζονται μαζικά όλοι με μια φωνή "ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO"

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣΜΕΤΡΟ ( ΣΩΜΑΤΕΙΟ – ΣΕΛΜΑ ) Να ενώσουν τις δυνάμεις τους όλοι οι εργαζόμενοι στις αστικές μεταφορές και να αγωνίζονται μαζικά όλοι με μια φωνή "ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO"

Written By OsyBusDrivers on Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 | 5:11 μ.μ.


Να ενώσουν τις δυνάμεις τους όλοι οι εργαζόμενοι στις αστικές μεταφορές και να αγωνίζονται μαζικά όλοι με μια φωνή, προτείνει ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Μετρό Αντώνης Σταματόπουλος.
Σε περίπτωση που υλοποιηθεί η πρόταση του προέδρου των εργαζομένων στο Μετρό θα δημιουργηθεί ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία εργαζομένων, όχι μόνο στην Ελλάδα άλλα και στην Ευρώπη.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΟ ( ΣΩΜΑΤΕΙΟ – ΣΕΛΜΑ )
Ο συνδικαλιστής Αντώνης Σταματόπουλος με ανοιχτή επιστολή προς όλους τους εργαζόμενους των αστικών συγκοινωνιών θέλει να γίνει ένα σωματείο στις μεταφορές με κάλπη. Χαρακτηριστικά στην επιστολή του αναφέρει : «εν όψη των ακόμη χειρότερων που έρχονται , ήρθε η ώρα να ΕΝΩΘΟΥΜΕ για να αντισταθούμε σ’ αυτούς που μας παίρνουν τα κεφάλια, μας απειλούν με ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΑΠΟΛΥΣΗ και για ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ που θα μας φέρει στην απόλυτη ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. Λόγο ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και εξελίξεις τρέχουν , πρέπει να πάμε άμεσα σε ΚΟΙΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ώστε οι εργαζόμενοι να αποφασίσουν για τον αγώνα και το μέλλον τους. Επίσης οι εργαζόμενοι στις μεταφορές πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι και σ’ αυτά που βιώνει ο εξαθλιωμένος ελληνικός λαός μας.»


STASY METRO2 από dm_50453c2585486
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top