O.SY. BUS DRIVERS Και νέα επίθεση σε μηχανοδηγό στον Προαστιακό... - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Και νέα επίθεση σε μηχανοδηγό στον Προαστιακό...

Και νέα επίθεση σε μηχανοδηγό στον Προαστιακό...

Written By OsyBusDrivers on Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 | 10:26 μ.μ.


Νέα επίθεση στον Προαστιακό Αθήνας είχαμε σε μηχανοδηγό. 

Συγκεκριμένα σε σημερινό πρωινό δρομολόγιο 30χρονος νεαρός επιτέθηκε σε συνάδελφο την ώρα που ο συρμός σταμάτησε στον σταθμό του Κορωπίου. 

Αφού πρώτα άρχισε να κλοτσάει τις πόρτες του συρμού με μανία , ο νεαρός κατευθύνθηκε προς τον μηχανοδηγό και του επιτέθηκε φραστικά , προσπαθώντας να χειροδικήσει στον συνάδελφο.
Ευτυχώς ο συνάδελφος διατήρησε την ψυχραιμία του και κατάφερε να εκκινήσει από τον σταθμό αφήνοντας πίσω τον μαινόμενο επιβάτη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός αργότερα συνελήφθη από την Αστυνομία που είχε ειδοποιηθεί από τον μηχανοδηγό του συρμού σε συνεννόηση με τον κέντρο κυκλοφορίας. Μόνο που τα Όργανα της τάξης ζήτησαν από τον συνάδελφο να καταθέσει προσωπική μήνυση! (παρά το ότι είχε ειδοποιηθεί όλος ο Υπηρεσιακός Μηχανισμός ). Κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος. 

Δεν είναι το πρώτο περιστατικό όπου το προσωπικό έλξης (αλλά και κίνησης ) δέχεται επίθεση από επιβάτη. Οι σταθμοί του Προαστιακού ΔΕΝ φυλάσσονται παρά μόνο τις νυκτερινές ώρες και έτσι πολλές φορές συμβαίνουν περιστατικά βιαιοπραγιών εναντίον προσωπικού αλλά και επιβατών. 

Ο συνάδελφος κατέθεσε αναφορά στην Υπηρεσία για το συμβάν κοινοποιώντας την και στην ΠΕΠΕ που κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρει την απόφαση και να ενεργήσει για να προστατέψει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τους μηχανοδηγούς. 

Οι πόρτες των Desiro είναι γυάλινες (!!!) , φύλακες δεν υπάρχουν στους σταθμούς και έτσι κάθε μέρα εργαζόμενοι και επιβάτες είναι αντιμέτωποι με συνεχείς κινδύνους.


ΠΗΓΗ.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top