O.SY. BUS DRIVERS ΑΔΕΔΥ σε ΟΑΣΑ: Μας μειώσανε τους μισθούς, αφήστε μας τα φθηνά εισιτήρια... - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΑΔΕΔΥ σε ΟΑΣΑ: Μας μειώσανε τους μισθούς, αφήστε μας τα φθηνά εισιτήρια...

ΑΔΕΔΥ σε ΟΑΣΑ: Μας μειώσανε τους μισθούς, αφήστε μας τα φθηνά εισιτήρια...

Written By OsyBusDrivers on Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013 | 3:22 μ.μ.


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΔΕΔΥ, στην οποία εκφράζει την αντίρρηση της στο σχέδιο του ΟΑΣΑ για την μείωση των εκπτώσεων που απολάμβαναν τα μέλη της στις ετήσιες κάρτες πολλαπλών διαδρομών από 25% σε 20%. στα μέσα συγκοινωνίας που είναι υπό την ευθύνη του, επισημαίνοντας ότι η κίνηση αυτή, θα βυθίσει σε μεγαλύτερο τέλμα τον ήδη σκληρά δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό και ζητά απο τον ΟΑΣΑ να μην εφαρμοστεί αυτό το σχέδιο.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ:
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., με έκπληξη και πικρία πληροφορείται ότι η διοίκηση του ΟΑΣΑ σχεδιάζει να μειώσει από το 25% στο 20% το ποσοστό έκπτωσης των ετήσιων καρτών πολλαπλών διαδρομών, στα υπό την ευθύνη του συγκοινωνιακά μέσα στο λεκανοπέδιο Αττικής, που η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αλλά και άλλοι φορείς, με σύμβαση μαζί του προμηθευόταν, τα τελευταία χρόνια, μαζικά για τους χιλιάδες Δημοσίους Υπαλλήλους.
Σήμερα, ύστερα από τις απανωτές περικοπές μισθών και συντάξεων αλλά και τώρα με τις πρόσφατες που προστιθέμενες στις προηγούμενες, μας εξαθλιώνουν, αποτελεί πρόκληση αυτός ο προγραμματισμός της διοίκησης του ΟΑΣΑ, όπως και η σχεδιαζόμενη γενική αύξηση των εισιτηρίων που κύρια θα πλήξουν όλους τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, που δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση.
Μετά απ' όλα αυτά και παίρνοντας υπόψη τη μεγάλη οικονομική δυσπραγία των Δημοσίων Υπαλλήλων, από την εξελισσόμενη οικονομική κρίση, αλλά και από τη γενικότερη αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική της τρικομματικής συγκυβέρνησης, ζητούμε από τη διοίκηση του ΟΑΣΑ, τουλάχιστον να μη μειώσει, ούτε κατ' ελάχιστο, την έκπτωση των ετήσιων καρτών πολλαπλών διαδρομών που προμηθεύεται η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για τα μέλη της. Ταυτόχρονα η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απευθύνεται και στους άλλους συγκοινωνιακούς φορείς, αστικούς και υπεραστικούς, χερσαίους, εναέριους και θαλάσσιους, ερχόμενοι σε συμφωνία μαζί μας, να προβούν σε ανάλογες εκπτώσεις για τους εργαζόμενους.


Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top