O.SY. BUS DRIVERS Συγκέντρωση ιδιοκτητών ταξί - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Συγκέντρωση ιδιοκτητών ταξί

Συγκέντρωση ιδιοκτητών ταξί

Written By OsyBusDrivers on Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013 | 12:25 μ.μ.


Συγκέντρωση ιδιοκτητών ταξί
Το μεσημέρι πορεία των ιδιοκτητών ταξί
Στην οδό Μ. Ψελλού, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούν συγκέντρωση οι ιδιοκτήτες ταξί της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της απεργίας τους ενάντια στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, τις υψηλές εισφορές για την ασφάλιση τους, αλλά και για άλλα θέματα που αφορούν τον κλάδο.
Με δηλώσεις του, στο ΑΜΠΕ ο γενικός γραμματέας του σωματείου Κλήμης Λεοντιάδης ζητάει να μειωθούν οι εισφορές τους στον ΟΑΕΕ. Συγκεκριμένα, ο κ. Λεοντιάδης είπε: «Φορολόγηση 26% από το πρώτο ευρώ για τους επαγγελματίες, με τα έσοδα που έχουμε, κάνει το επάγγελμά μας μη βιώσιμο και επιπλέον όταν έχουμε πέσει στον τζίρο ως και 50% θα πρέπει, για να μπορούμε να είμαστε συνεπείς, να πέσουν και τρεις τέσσερεις κατηγορίες χαμηλότερα οι εισφορές μας στον ΟΑΕΕ».
Παράλληλα, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους, τα μέλη του σωματείου «Ερμής» θα πραγματοποιήσουν το μεσημέρι πορεία με τα ταξί τους στο κέντρο της πόλης, η οποία θα έχει ως προορισμό το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου και θα επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας με τα αιτήματά τους.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top