O.SY. BUS DRIVERS Προαστιακός Αθήνας: Εκτός λειτουργίας μέχρι νεωτέρας η γραμμή Πειραιάς - Άνω Λιόσια... - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Προαστιακός Αθήνας: Εκτός λειτουργίας μέχρι νεωτέρας η γραμμή Πειραιάς - Άνω Λιόσια...

Προαστιακός Αθήνας: Εκτός λειτουργίας μέχρι νεωτέρας η γραμμή Πειραιάς - Άνω Λιόσια...

Written By OsyBusDrivers on Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 | 2:56 π.μ.



O κ. Χατζηδάκης διαβίβασε στη Βουλή έγγραφο της ΕΡΓΟΣΕ, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι σήμερα ο σταθμός Άνω Λιοσίων λειτουργεί εξυπηρετώντας επιβάτες μόνο για τη γραμμή Αεροδρομίου - Κιάτου.

Η γραμμή Πειραιάς - Άνω Λιόσια λόγω πολλαπλών κλοπών και βανδαλισμών των κυκλωμάτων σηματοδότησης έχει τεθεί επί του παρόντος εκτός λειτουργίας, αλλά η ΕΡΓΟΣΕ δια του αναδόχου της προβαίνει στην αποκατάσταση των εν λόγω βλαβών, ώστε να καταστεί δυνατή η απόδοση της γραμμής Πειραιάς - Άνω Λιόσια σε κυκλοφορία από τον ΟΣΕ με σηματοδότηση.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Σχετικά με τις ερμηνείες που δόθηκαν στην απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστή Χατζηδάκη στο βουλευτή Χρίστο Δήμα σε ερώτησή του στη Βουλή που αφορούσε τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα παρακάτω:

Πρώτον, η ερώτηση του βουλευτή και η απάντηση του υπουργού αφορούσαν αναγκαίες δράσεις αμοιβαίας αναγνώρισης τίτλων μετακίνησης ανάμεσα στον ΟΑΣΑ και την Προαστιακός ΑΕ για το αστικό κομμάτι όπου και οι δύο εταιρίες είναι παρούσες.

Δεύτερον, το υπουργείο σε συνεργασία με τις διοικήσεις των εταιριών μελετά τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να υλοποιηθεί αυτός ο συντονισμός.

Τρίτον, τόσο από την απάντηση του υπουργού όσο και από τις ενέργειες συντονισμού που εξετάζει το υπουργείο δεν προκύπτει ουδεμία αύξηση εισιτηρίων ή καρτών και παραμένουμε στο χρονοδιάγραμμα που ανακοινώθηκε από το υπουργείο τον Φεβρουάριο όπου οι αυξήσεις απεφεύχθησαν και θα επανεξεταστούν από τον Οκτώβριο του 2013.

Τέταρτον, το υπουργείο εμμένει στην προσπάθειά του ενάντια στην εισιτηριοδιαφυγή και στην περαιτέρω εξυγίανση των συγκοινωνιακών εταιριών έτσι ώστε οι αυξήσεις τελικά να αποφευχθούν οριστικά.

ΠΗΓΗ.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top