O.SY. BUS DRIVERS Επίταξη; Και τώρα τι; Αποποίηση ευθυνών ή συντονισμένη δράση; - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Επίταξη; Και τώρα τι; Αποποίηση ευθυνών ή συντονισμένη δράση;

Επίταξη; Και τώρα τι; Αποποίηση ευθυνών ή συντονισμένη δράση;

Written By OsyBusDrivers on Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 | 11:33 μ.μ.


Όπως πάντα είναι μια προσωπική τοποθέτηση που σκοπό δεν έχει ούτε να χαϊδέψει τα ΣΕΛΜΑ και τα ΣΗΕΚ της εταιρείας ούτε και το ΣΗΑΜ και το ΣΕΚΕΛΜΑ. Το πρόβλημα κυρίες και κύριοι δεν είναι μόνο ότι οι κυβερνώντες κάνουν ότι γουστάρουν αλλά και ότι αυτοί που ΔΕΝ κάνουν κάτι ρίχνουν το φταίξιμο σε αυτούς που κάνουν κάτι.
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, το όλο σκηνικό των απεργιών που πρωτοστάτησε το ΣΕΛΜΑ και το αποτέλεσμα αυτού (η επίταξη), θυμίζει τους Γερμανούς κατακτητές το 1940 που 6 άτομα με όπλα πήγαιναν και σκότωναν ένα ολόκληρο χωριό 400 κατοίκων γιατί κανένας δεν τους έκανε ντου να τους πάρει τα όπλα και μετά να ανέβει στο βουνό με την ελπίδα ότι :"μπορεί να τη γλιτώσω".
Παρόλα αυτά το προσωπικό μου πιστεύω είναι πως οι άνθρωποι που κάνανε αυτά που κάνανε στο Δημόσιο, στους συνταξιούχους, σε εμάς τους ίδιους έχουν ένα συγκεκριμένο πλάνο και αυτό ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ αν υπήρχε ομοψυχία δεν θα άλλαζε το τελικό αποτέλεσμα.
Αυτό γίνεται γιατί από το πιο μικρό υποσύνολο της κοινωνίας (Συνδικάτα) μέχρι το πιο μεγάλο (κοινωνικές ομάδες όπως συνταξιούχοι, αγρότες κλπ.) ακόμα έχει την φιλοσοφία εκείνων των 400 κατοίκων που τους σκότωναν 4 άτομα.
Αν αυτό δεν αλλάξει, αν όλοι δεν λειτουργήσουν επιτέλους σαν ΟΛΟΙ, χωρίς να εννοώ ότι αυτοί που δεν προσπαθούν είναι προδότες ή κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην ροή των πραγμάτων. 
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς σαν μονάδες στο περιβάλλον εργασίας μας είναι το ελάχιστο, να συντονιστούμε με προσφυγές στη δικαιοσύνη, να παράγουμε το έργο για το οποίο μας αμείβουν πλέον οι κύριοι αυτοί και να τηρούμε πιστά όλες τις διαδικασίες ασφαλείας και λειτουργίας που αυτοί τηρούν ευλαβικά. Να σταματήσουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας και να συντονιστούμε μαζί τους στο παιχνίδι που έχει τους δικούς τους κανόνες (των κυβερνώντων) τα δικά τους μέσα (τα ΜΜΕ) και τα δικά τους πιστεύω (την ασφάλεια του κράτους/εργασίας κλπ.). Μέσα από αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να αποδείξουμε ότι αυτά που έκαναν στον κλάδο μας είναι εκτός πραγματικότητας και να τους αναγκάσουμε να τα απορρίψουν...

 ΑΠΟ...
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top