O.SY. BUS DRIVERS Δεν θα είναι απλή η επίσκεψη της τρόικας "Θέλουν της απολύσεις που έχουν συμφωνηθεί στο δημόσιο!!! - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Δεν θα είναι απλή η επίσκεψη της τρόικας "Θέλουν της απολύσεις που έχουν συμφωνηθεί στο δημόσιο!!!

Δεν θα είναι απλή η επίσκεψη της τρόικας "Θέλουν της απολύσεις που έχουν συμφωνηθεί στο δημόσιο!!!

Written By OsyBusDrivers on Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 | 11:51 π.μ.


Γιατί δεν θα είναι απλή η επίσκεψη της τρόικας 
Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δώσει η τρόικα στο κομμάτι της «κινητικότητας» των δημοσίων υπαλλήλων επιμένοντας στο κομμάτι των απολύσεων που έχουν συμφωνηθεί αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει
Θα μπορούσε να είναι μια απλή επίσκεψη. Ωστόσο, από τις Βρυξέλλες ενημέρωσαν ότι μόνο τέτοια δεν θα είναι. Ο λόγος για την έλευση της τρόικας στις 20 Φεβρουαρίου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πολ Τομσεν και οι συν αυτώ θα ζητήσουν τελικώς αναλυτική περιγραφή των έως τώρα πεπραγμένων μετά τη συμφωνία του περασμένου Νοεμβρίου, που έδωσε το πράσινο φως για την εκταμίευση της μεγάλης δόσης. Ιδιαίτερη βαρύτητα, όπως λέγεται, θα δώσουν στο κομμάτι της «κινητικότητας» των δημοσίων υπαλλήλων, το οποίο θεωρείται και είναι εξαιρετικά κρίσιμο.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ελεγκτές θα επιμείνουν ιδιαίτερα στο κομμάτι των απολύσεων που έχουν συμφωνηθεί, αλλά έως τώρα δεν έχουν γίνει. Αν αληθεύουν οι αρχικές εκτιμήσεις, σε πρώτη φάση η τρόικα έχει θέσει θέμα επόμενης μέρας για 20.000 δημοσίους υπαλλήλους. Το νούμερο είναι πολύ μεγάλο για να επιτευχθεί και όπως είναι φυσικό προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό στην κυβέρνηση και ειδικότερα στα συναρμόδια υπουργεία. Το ζητούμενο πάντως είναι να βρεθεί μια αξιοπρεπής «υπερασπιστική» γραμμή στις μέρες που έρχονται, ώστε να προβληθεί ως επαρκής στους ελεγκτές, τέλη Φεβρουαρίου ..
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top