O.SY. BUS DRIVERS Tα μεγάλα έργα φέρνουν ελπίδα για ανάπτυξη - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Tα μεγάλα έργα φέρνουν ελπίδα για ανάπτυξη

Tα μεγάλα έργα φέρνουν ελπίδα για ανάπτυξη

Written By OsyBusDrivers on Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 | 9:31 μ.μ.


Με μεγάλες προσδοκίες περιμένουμε να ξεκινήσουν τα μεγάλα έργα
Πολλές είναι οι ελπίδες πως η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από την περυσινή. Κάτι το κλίμα που δείχνει να ομαλοποιείται, κάτι τα χρήματα που εισρέουν στα ταμεία του κράτους, κάτι οι πολλές δημοπρατήσεις έργων μας κάνουν αισιόδοξους πως φέτος θα είναι μία καλύτερη χρονιά. Και περιμένουμε πολλά νέα έργα να δούμε. Ποια είναι αυτά;
Το μεγάλο έργο της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου από το ΣΕΦ μέχρι το γήπεδο Ταε Κβον Ντο με  μετατόπιση και βύθιση του δρόμου, τη δημιουργία παράκτιου πάρκου αλλά και την δημιουργία νέου λιμανιού. Το έργο αναμένεται να δημοπρατηθεί μέχρι το τέλος της Άνοιξης.

Το έργο της επέκτασης του Τραμ στον Πειραιά μετά από 3,5 χρόνια αναμονής ξεκίνησε και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2015. Είναι έργο 5,4χλμ με 12 στάσεις.

Στο πρώτο εξάμηνο του 2013 περιμένουμε να ξεκινήσει και η μεγάλη επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης από τον σταθμό   ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ στην Καλαμαριά. Η υπιογραφή της σύμβασης αναμένεται τον Μάρτιο και το έργο των 5χλμ μπαίνει σε φάση υλοποίησης. Ανάδοχος εταιρεία είναι ο ΑΚΤΩΡΑΣ.

Στο πεδίο των Σιδηρόδρομων τρία μεγάλα έργα δημοπρατήθηκαν, χωρίς ακόμα να έχουν υπογραφεί:
  • ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΤΙΘΟΡΕΑ-ΔΟΜΟΚΟΣ που περιλαμβάνει και την ηλεκτροκίνηση
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΡΟΔΟΔΑΦΝΗ-ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ που περιλαμβάνει και την σήραγγα Παναγοπούλας με 4,5χλμ μήκος.
  • ΑΝΑΤΑΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΕΣ-ΤΙΘΟΡΕΑ

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2013 περιμένουμε να ξεκινήσει το μεγάλο έργο της επέκτασης του 6ου προβλήτα στη Θεσσαλονίκη όπως και το έργο για την Μαρίνα στον Α` προβλήτα. Σε αναμονή είμαστε και για τα έργα αναβάθμισης του Αεροδρομίου των Χανίων που είναι ένα από νέα μεγάλα έργα αλλά έχει μπλοκάρει η δημοπράτηση λόγω ένστασης.

Ένα από τα μεγάλα έργα του 2013 θα είναι και η ανισοπεδοποίηση του δυτικού τμήματος της Περιφερειακής Θεσσαλονίκης. Ήδη ο πρώτος διαγωνισμός έγινε στις 8 Ιανουαρίου (προσωρινός ανάδοχος ΙΝΤΡΑΚΑΤ) ενώ περιμένουμε και τον δεύτερο για το τμήμα Εύοσμος-Κ16. Τα έργα έχουν προϋπολογισμό πάνω από 100εκ.ευρώ.

Σε τροχιά εργασιών θα μπει και η ολοκλήρωση του οδικού έργου Πατρίδα-Νάουσα ενώ οι πρώτες μπουλντόζες αναμένονται και στο έργο για τους 3 ανισόπεδους κόμβους στην συμβολή της Λεωφόρου Σχιστού με την Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top