O.SY. BUS DRIVERS Νέα γραμμή του ΟΑΣΑ για Ευελπίδων, σε ισχύ από την 1η Απριλίου!!! - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Νέα γραμμή του ΟΑΣΑ για Ευελπίδων, σε ισχύ από την 1η Απριλίου!!!

Νέα γραμμή του ΟΑΣΑ για Ευελπίδων, σε ισχύ από την 1η Απριλίου!!!

Written By OsyBusDrivers on Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 | 9:28 μ.μ.


Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών ο ΟΑΣΑ θεσπίζει από την 1η Απριλίου μία νέα λεωφορειακή γραμμή με την ονομασία “Γηροκομείο- Άρειος Πάγος- Δικαστήρια Ευελπίδων”. Τα λεωφορεία της συγκεκριμένης γραμμής θα φέρουν τον αριθμό 070.

Η γραμμή θα εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να μεταβεί στα διοικητικά Δικαστήρια επί της οδού Λουΐζης Ριανκούρ, τον  Άρειο Πάγο και Εφετείο επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και Κυρίλλου Λουκάρεως καθώς και Πρωτοδικείο επί της οδού Ευελπίδων και  θα έχει αφετηρία επί της Λεωφόρου  Κηφισίας στο ύψος του Γηροκομείου και την εξής διαδρομή:
Από Λεωφ. Κηφισίας στο ύψος του Γηροκομείου, συνέχεια Λεωφ. Κηφισίας, δεξιά Λεωφ. Αλεξάνδρας, δεξιά Μουστοξύδη, δεξιά Ευελπίδων, αναστροφή στο παρκάκι έναντι των Δικαστηρίων, δεξιά Ευελπίδων, αριστερά Μουστοξύδη,  δεξιά Μπούσγου, αριστερά Βραΐλα, αριστερά Λεωφ. Αλεξάνδρας, αριστερά Λεωφ. Λεωφ. Κηφισίας, αναστροφή στην διασταύρωση Λεωφ. Κηφισίας και Κατεχάκη πάνω από την γέφυρα, αριστερά Λεωφ. Κηφισίας έως την εσοχή της στάσης Γηροκομείου.  Η γραμμή  θα λειτουργήσει δοκιμαστικά για 2 μήνες  από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και ώρες 08:00 έως 15:00 με  συχνότητα δρομολογίων ανά 30′.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top