O.SY. BUS DRIVERS «Τουριστικό εισιτήριο» από τις αστικές συγκοινωνίες Αθηνών!!! - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » «Τουριστικό εισιτήριο» από τις αστικές συγκοινωνίες Αθηνών!!!

«Τουριστικό εισιτήριο» από τις αστικές συγκοινωνίες Αθηνών!!!

Written By OsyBusDrivers on Τρίτη 19 Μαρτίου 2013 | 3:34 μ.μ.


Με το νέο «τουριστικό εισιτήριο» του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας οι μετακινήσεις των επισκεπτών στην πρωτεύουσα της Ελλάδας γίνονται ευκολότερες και οικονομικότερες.

Περίπου δύο μήνες έκλεισε η πώληση του εισιτήριου απεριορίστων διαδρομών του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας και όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες το επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους, σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου του οργανισμού.

Το εισιτήριο απεριορίστων διαδρομών, διατίθεται σε δύο κατηγορίες. Αυτή που έχει ισχύ τριών ημερών και πωλείται προς 20 ευρώ και αυτή που έχει ισχύ επτά ημερών και πωλείται προς 50 ευρώ.

Ήδη, το τριήμερο εισιτήριο των 20 ευρώ διατίθεται τυπωμένο και ισχύει σε όλες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας για τρία εικοσιτετράωρα από την επικύρωσή του. Επιτρέπει απεριόριστες μετακινήσεις μέσα στην πόλη και από μία διαδρομή από και προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το εβδομαδιαίο εισιτήριο των 50 ευρώ, αναμένεται να κυκλοφορήσει τυπωμένο τις επόμενες ημέρες, ενώ εκδίδεται ήδη από τα αυτόματα μηχανήματα του Μετρό.

Ισχύει για όλες τις αστικές συγκοινωνίες που θα χρησιμοποιηθούν εντός επτά ημερών, επιτρέποντας επίσης απεριόριστο αριθμό μετακινήσεων, συμπεριλαμβανομένων των γραμμών των αεροδρομίου με το μετρό και τα λεωφορεία express.

Το συγκεκριμένο εισιτήριο φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους επισκέπτονται τις εκθέσεις που πραγματοποιούνται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

ΠΗΓΗ.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top