O.SY. BUS DRIVERS "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ" Επιχειρησιακού σωματείου μετρό ΣΕΛΜΑ... - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ" Επιχειρησιακού σωματείου μετρό ΣΕΛΜΑ...

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ" Επιχειρησιακού σωματείου μετρό ΣΕΛΜΑ...

Written By OsyBusDrivers on Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 | 9:26 μ.μ.



Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

                                                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι, κανένας προϊστάμενος δεν μπορεί να σας υποχρεώσει να εργαστείτε σε ρεπό σας (με  δεδουλευμένο ρεπό ) βάση νόμου.

Μην σας τρομοκρατούν και πέφτετε στην παγίδα των δεδουλευμένων ρεπό, είναι τυράκι.

Επίσης τονίζουμε ότι, οι σταθμάρχες του Μετρό έχουν Σωματείο που τους εκπροσωπεί επάξια και είναι το επιχειρησιακό σωματείο Σ.Ε.Λ.Μ.Α. που θα υπογράψει την Σ.Σ.Ε βάση νόμου και δε θα κοιτάξει να εξυπηρετήσει συμφέροντα ενός μόνο κλάδου, (όπως μερικοί μερικοί ),το ΣΕΛΜΑ είναι για όλους και θα φροντίσει να υπάρχει δικαιοσύνη για όλες τις ειδικότητες .

Είναι τυχαίο που εν’ όψη Σ.Σ.Ε. – ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ προσπαθούν να κάνουν πάλη τα παιχνίδια τους ώστε να διασπάσουν τη συνοχή του Σ.Ε.Λ.Μ.Α ;;;; (αναφερόμαστε στην συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΗΕΚ σήμερα στην Αθηνάς) με σκοπό φυσικά να σας εκμεταλλευτούν, όπως πάντα για δικά τους προσωπικά οφέλη (πιστεύουμε όμως ότι δε συμμετέχουν όλα τα μέλη του ΔΣ του ΣΗΕΚ στο βρώμικο πόλεμο και πρέπει να βγουν ανοιχτά να καταδικάσουν το διαίρει και βασίλευε) .

Παρατηρούμε ότι, το Σ.Η.Ε.Κ. συνεχίζει το βρόμικο πόλεμο απέναντι στο Σ.Ε.Λ.Μ.Α, και δε ξέρουμε τι σκοπούς εξυπηρετούν προσπαθώντας να κάνουν ζημιά στο μόνο σωματείο που αντιστέκεται.

Υπογραμμίζουμε ότι άλλη μια φορά θα φάει τα μούτρα του, όπως και οι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, γιατί ο κόσμος βλέπει, κρίνει και  γιατί ήρθε η ώρα να βγουν όλα στον αέρα, για να σταματήσουν ο πόλεμος και οι αδικίες ενάντια στο Μετρό. Για τελευταία φορά ζητάμε, σε όσους θεωρούν ότι μπορεί να τους αντιπροσωπεύσει το ΣΗΕΚ που  είχε προτείνει για  τους σταθμάρχες της ΑΜΕΛ να είναι υπεύθυνοι σταθμού και για τους αντίστοιχους του ΗΣΑΠ να είναι σταθμάρχες (προϊστάμενοι) και μετά από παρέμβαση  του Σ.Ε.Λ.Μ.Α. καταχωρήσαμε ίδια θέση με τον σταθμάρχη του ΗΣΑΠ  για όλους μας, όποιος λοιπόν θεωρεί ότι το ΣΗΕΚ με τα μέλη που το απαρτίζουν τον αντιπροσωπεύει δεν έχει παρά να διαγραφεί από το ΣΕΛΜΑ, δε μπορεί να έχεις το ένα πόδι στην μια βάρκα και το άλλο στην άλλη.

Θέλουμε να σας θυμίσουμε συνάδελφοι πως όταν λέγαμε στον πρόεδρο του ΣΗΕΚ που τώρα δήθεν σας πόνεσε, ότι τρώνε ξύλο οι σταθμάρχες στην εκκένωση σταθμών σε ενδεχόμενη στάση εργασίας, εκείνος απαντούσε ( στα Α…….α μου για τους σταθμάρχες).

Ένα μεγάλο μπράβο στους συναδέλφους του ΣΗΑΜ που κράτησαν το σωματείο τους αγωνίζονται τίμια  και εμπόδισαν το ΣΗΕΚ να τους διαλύσει.

Δεν ξεχνάμε ότι: το ΣΕΛΜΑ χτυπήθηκε επειδή αγωνίζεται για ίση μεταχείριση για όλους τους εργαζόμενους.

                                                              Για το ΔΣ
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top