O.SY. BUS DRIVERS Ένωση Προσωπικού Αμαξοστοιχιών ΟΣΕ και το Σωματείο Εργαζομένων Προαστιακού Οκτάωρη στάση εργασίας και την Πέμπτη, από τις 16.00 έως τα μεσάνυχτα - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Ένωση Προσωπικού Αμαξοστοιχιών ΟΣΕ και το Σωματείο Εργαζομένων Προαστιακού Οκτάωρη στάση εργασίας και την Πέμπτη, από τις 16.00 έως τα μεσάνυχτα

Ένωση Προσωπικού Αμαξοστοιχιών ΟΣΕ και το Σωματείο Εργαζομένων Προαστιακού Οκτάωρη στάση εργασίας και την Πέμπτη, από τις 16.00 έως τα μεσάνυχτα

Written By OsyBusDrivers on Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 | 1:44 μ.μ.


Οκτάωρη στάση εργασίας και την Πέμπτη, από τις 16.00 έως τα μεσάνυχτα, πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα τρένα και στον προαστιακό, στα πλαίσια των επαναλαμβανόμενων στάσεων που έχουν εξαγγείλλει από την Τετάρτη 3 Απριλίου έως και την Παρασκευή 5 Απριλίου, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Αμαξοστοιχιών ΟΣΕ και το Σωματείο Εργαζομένων Προαστιακού.
Λόγω των στάσεων εργασίας αναμένονται ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (τρένα και προαστιακός).
Οι εργαζόμενοι ζητούν την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας και κάνουν λόγο για «αδικαιολόγητη» υπαγωγή του προσωπικού στο ενιαίο μισθολόγιο. Επίσης, ενώ αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς, όπως λένε στην ανακοίνωσή τους, «ο δημόσιος σιδηρόδρομος δεν είναι υπόθεση μόνο των σιδηροδρομικών, αλλά υπόθεση του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας που απαιτεί: σύγχρονο - ποιοτικό - ασφαλή και με φθηνό εισιτήριο Σιδηρόδρομο»
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top