O.SY. BUS DRIVERS Αναβολή για τις 7/6 πήρε η εκδίκαση για την άρση της επίταξης στην «ΣΤΑΣΥ» - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Αναβολή για τις 7/6 πήρε η εκδίκαση για την άρση της επίταξης στην «ΣΤΑΣΥ»

Αναβολή για τις 7/6 πήρε η εκδίκαση για την άρση της επίταξης στην «ΣΤΑΣΥ»

Written By OsyBusDrivers on Τρίτη 9 Απριλίου 2013 | 11:35 μ.μ.


Κοινό μέτωπο για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας συνέστησαν οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς και τον όμιλο του ΟΣΕ.
Σε ευρεία σύσκεψη, στα γραφεία της ΠΟΣ, αποφασίσθηκαν κοινές δράσεις για την επαναφορά του εργατικού συλλογικού δικαίου και της κατάργησης των μνημονιακών πολιτικών που οδηγούν στις ιδιωτικοποιήσεις δημόσιων υποδομών και δραστηριοτήτων (μεταφορές, ενέργεια, κ.α.).

Ανάλογα με την πορεία των διαπραγματεύσεων με τις διοικήσεις των ΔΕΚΟ για την υπογραφή ΣΣΕ, θα αποφασιστούν περαιτέρω δράσεις, όπως κινητοποιήσεις. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι ζητούν την άρση της επίταξης στις «Σταθερές Συγκοινωνίες» (Μετρό – Τραμ – ΗΣΑΠ), αλλά και στα λιμάνια (ΠΝΟ).

Η σχετική προσφυγή για την άρση της επίταξης στη «ΣΤΑΣΥ», η οποία κατατέθηκε στο ΣτΕ, πήρε αναβολή για συζήτηση στις 7 Ιουνίου. Σε αυτήν, γίνεται λόγος για παράβαση συνταγματικών δικαιωμάτων, παράβαση του νόμου και πλημμελή αιτιολογία.  


Παράλληλα, την Πέμπτη 11 Απριλίου αναμένεται η πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών.
Φώτης Φωτεινός

Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top