O.SY. BUS DRIVERS Μετρό: ετοιμάζουν εγκαίνια στους σταθμούς Περιστέρι - Ανθούπολη!!! - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Μετρό: ετοιμάζουν εγκαίνια στους σταθμούς Περιστέρι - Ανθούπολη!!!

Μετρό: ετοιμάζουν εγκαίνια στους σταθμούς Περιστέρι - Ανθούπολη!!!

Written By OsyBusDrivers on Τετάρτη 3 Απριλίου 2013 | 5:58 μ.μ.


Το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αττικό Μετρό, να ανοίξουν οι σταθμοί του μετρό σε Περιστέρι και Ανθούπολη. 

Έτσι, ύστερα από πέντε χρόνια καθυστερήσεων - αφού οι σταθμοί των δυτικών προαστίων έπρεπε, με βάση τον αρχικό σχεδιασμό, να είχαν παραδοθεί από το 2008 - οι επιβάτες θα κάνουν τη διαδρομή Περιστέρι -Σύνταγμα σε 12 λεπτά. Οι δυο σταθμοί απέχουν ο ένας από τον άλλο γύρω στα 750 μέτρα και οι επιβάτες που θα επιβιβάζονται στην Ανθούπολη θα φτάνουν στο Σύνταγμα σε 13 λεπτά. 

Σύμφωνα με πηγές από την Αττικό Μετρό, με την έναρξη της λειτουργίας των δυο σταθμών αναμένεται να προστεθούν στο μετρό άλλοι 50.000 επιβάτες. Ο τρίτος από τους σταθμούς των δυτικών προαστίων, το Χαϊδάρι, πιθανώς να δοθεί στην κυκλοφορία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η επέκταση του μετρό προς τα δυτικά προάστια θα εξυπηρετεί καθημερινά 75.000 επιβάτες. 

Σε ό,τι αφορά τους τέσσερις σταθμούς του μετρό στα νότια προάστια (Ελληνικό, Άλιμο, Αργυρούπολη και Ηλιούπολη), η λειτουργία τους αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Ιούλιο. Το έργο, βάσει του αρχικού σχεδιασμού, έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί από το 2009. Με την ολοκλήρωση όλων των έργων, όπως αναφέρουν από την Αττικό Μετρό, θα «αποσυρθούν» από τους δρόμους 37.000 οχήματα και θα εξυπηρετούνται καθημερινά 180.000 επιβάτες. 

Υπενθυμίζεται ότι τα έργα και στους επτά σταθμούς του μετρό είχαν ολοκληρωθεί πριν από δυο χρόνια. Ωστόσο, οι συρμοί δεν μπορούσαν να περάσουν από εκεί εξαιτίας του προβλήματος στη σηματοδότηση που είχε αναλάβει η Siemens - και είχε μπλοκάρει εξαιτίας του γνωστού σκανδάλου.


ΠΗΓΗ.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top