O.SY. BUS DRIVERS "VIDEO" Επεισόδιο μεταξύ ελεγκτή και επιβάτη σε λεωφορείο της γραμμής 216... - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » "VIDEO" Επεισόδιο μεταξύ ελεγκτή και επιβάτη σε λεωφορείο της γραμμής 216...

"VIDEO" Επεισόδιο μεταξύ ελεγκτή και επιβάτη σε λεωφορείο της γραμμής 216...

Written By OsyBusDrivers on Πέμπτη 11 Απριλίου 2013 | 2:43 μ.μ.

Επεισόδιο προκλήθηκε μεταξύ ενός επιβάτη και ελεγκτή εισιτηρίων του ΟΑΣΑ σε λεωφορείο της γραμμής 216, μετά την άρνηση του πρώτου να υποβληθεί σε έλεγχο εισιτηρίων.


Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι, όταν, σε έλεγχο εισιτηρίων που γίνονταν σε όχημα της τοπικής γραμμής 216(ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ - ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ), ένας νεαρός επιβάτης αρνήθηκε να δείξει επικυρωμένο εισιτήριο στον ελεγκτή.
     Η συνέχεια δόθηκε μόλις ελεγκτής και επιβάτης βγήκαν από το όχημα, αφού, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, ο ελεγκτής έριξε στο έδαφος προσωπικά αντικείμενα του νεαρού και τον εμπόδισε να φύγει από το σημείο, ζητώντας του τα στοιχεία της ταυτότητάς του για να καταλογιστεί το πρόστιμο, κάτι που ο επιβάτης αρνήθηκε να κάνει, επικαλούμενος αντιποίηση αρχής.
     Την ίδια ώρα, μέλη του κινήματος "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ενημερώθηκαν τηλεφωνικά για το συμβάν και έσπευσαν άμεσα στο σημείο. Όπως έγινε γνωστό από τη δημοσίευση  της οργάνωσης, μόλις αυτοί έφτασαν επί τόπου, η στάση του ελεγκτή άλλαξε και μετά από λίγα λεπτά οι ίδιοι αποχώρησαν από την περιοχή μαζί με το νεαρό επιβάτη, που φαίνεται πως γλύτωσε το πρόστιμο.
     Βέβαια, ο επιβάτης μπορεί να μην κληθεί να πληρώσει, ο ελεγκτής ωστόσο θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, μιας και επιβάτης και "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" φαίνεται ότι θα καταθέσουν μήνυση εναντίον του.






Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top