O.SY. BUS DRIVERS Το Υπ. Οικονομικών αποφασίζει για την επαναπρόσληψη των απολυμένων του Μετρό... - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Το Υπ. Οικονομικών αποφασίζει για την επαναπρόσληψη των απολυμένων του Μετρό...

Το Υπ. Οικονομικών αποφασίζει για την επαναπρόσληψη των απολυμένων του Μετρό...

Written By OsyBusDrivers on Πέμπτη 9 Μαΐου 2013 | 7:22 μ.μ.

Η εταιρεία «Σταθερές Συγκοινωνίες» υπέβαλε αίτημα στα συναρμόδεια υπουργεία, Οικονομικών και Μεταφορών για την επαναπρόσληψη των απολυμένων του Μετρό...


Συγκεκριμένα, η ΣΤΑΣΥ αιτείται την πρόσληψη περί των 340 εργαζομένων, ενόψει της σταδιακής παράδοσης των νέων σταθμών του Μετρό προς το Ελληνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Μεταφορών μπορεί να βλέπει με συμπάθεια το αίτημα της ΣΤΑΣΥ, ωστόσο τις τελικές αποφάσεις θα λάβει το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο αντιμετωπίζει καθετί με «δημοσιονομικά κριτήρια» και λιγότερο επιχειρησιακά (ανάγκες κάθε ΔΕΚΟ).

Πάντως, είναι γεγονός ότι οι όποιες προεκλογικές υποσχέσεις για άμεση επαναπρόσληψη έχουν διαψευστεί.

Τι γίνεται στο μεσοδιάστημα; Οι ανάγκες σε προσωπικό για τη λειτουργία των νέων σταθμών καλύπτονται από το υπάρχον προσωπικό, κυρίως με μετακινήσεις διοικητικού προσωπικού.

Πάντως, ήδη η κατάρτιση του νέου οργανογράμματος και των νέων κανονισμών προσωπικού και προμηθειών έχει δημιουργήσει παράπονα από μερίδα εργαζομένων.  

ΠΗΓΗ.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top