O.SY. BUS DRIVERS "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ" ΣΕΛΜΑ (METΡΟ) ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!!! - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ" ΣΕΛΜΑ (METΡΟ) ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!!!

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ" ΣΕΛΜΑ (METΡΟ) ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!!!

Written By OsyBusDrivers on Σάββατο 25 Μαΐου 2013 | 10:18 π.μ.



                                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,

Στις 23/5/13 πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στο αμαξοστάσιο Σεπολίων για την μη καταβολή του ανθυγιεινού επιδόματος από μέλη του Σ.Ε.Λ.Μ.Α. – Σ.Η.Α.Μ. – Σ.Ε.Κ.Ε.Λ.Μ.Α.

Η διοίκηση για άλλη μια φορά μας ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι δεν έχει να μας πει κάτι νεότερο, ισχύει η τελευταία ενημέρωση ότι δηλαδή έχει υπογραφεί από το υπουργείο μεταφορών και δεν έχει υπογραφεί από το υπουργείο οικονομικών. Στην διαμαρτυρία παρευρέθη ο Γ. Διευθυντής κος ΤΕΡΕΖΑΚΗΣ Π. όπου κι’ αυτός δεν είχε να μας πει κάτι νεότερο.

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,

Είναι απαράδεκτη η στάση κάποιων εργαζομένων που δεν ξέρουμε τί σκοπούς εξυπηρετούν, στο να επιτίθενται στο Σωματείο και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο.

Μετά  την επιστράτευση έχουν προκύψει πολλά, συνεχίζεται όμως η προσπάθεια σπίλωσης από τους άφαντους και υποχθόνια υποκινούμενους ,οι συγκεκριμένοι έρχονται στις διάφορες δράσεις του ΣΕΛΜΑ για να δημιουργούν εντάσεις.

Υπενθυμίζουμε  στα μέλη του Σ.Ε.Λ.Μ.Α. την  Έκτακτη Γενική Συνέλευση Τρίτη 28.05.2013 και ώρα

17:00 στην καινούργια αίθουσα του Σ.Ε.Λ.Μ.Α., Αθηνάς 67 – 3ος όροφος με τα εξής θέματα:

                              1.        Ενημέρωση για Σ.Σ.Ε.

                              2.        Έναρξη νομικής διαδικασίας για τις περικοπές των εργαζομένων από τους νόμους 4024 – 4093 όπου το κοστολόγιο θα επιβαρύνει το Σωματείο ( το θέμα θα τεθεί σε ψηφοφορία ).

Είμαστε σε διαδικασία του ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟΥ και αγωνιζόμαστε να μην αδικηθεί κανένας εργαζόμενος και κάνοντας ΣΣΕ θα προσπαθήσουμε να σώσουμε ότι μπορούμε.

Τον αγώνα που έχετε κάνει τον γνωρίζετε όλοι, για αυτό θα θέλαμε την ΤΡΙΤΗ να έρθετε να μας πείτε εάν θέλετε να συνεχίσουμε ή όχι.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η διοίκηση και τα τσιράκια της δεν θέλει να υπογράψει συλλογική σύμβαση το ΣΕΛΜΑ για ευνόητους λόγους.

Όμως συνάδελφοι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!!!

Δεν γίνεται να παλεύουμε με θεριά για όλους τους εργαζόμενους και οι ρουφιάνοι να προσπαθούν να μας σπιλώσουν.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη, δεν υπάρχουν περιθώρια αναβολών, η μη συμμετοχή και η αδράνεια των εργαζομένων στις δράσεις και κινητοποιήσεις του σωματείου οδηγούν στην απαξίωση του θεσμού και στην διάλυση του , που αυτό θα ήταν βούτυρο στο ψωμί της εκάστοτε διοίκησης, ουσιαστικά δεν μπορεί να υπάρχει ενεργό και αγωνιστικό σωματείο με ανενεργά μέλη που επιτρέπουν σε ρουφιάνους και τσιράκια της διοίκησης να παίζουν παιχνίδια σε βάρος τους .

 Η δύναμη του σωματείου είστε εσείς, εάν εσείς δεν το στηρίξετε δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσουμε, πρέπει επιτέλους όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top