O.SY. BUS DRIVERS Το ΕΣΠΑ – η κομματική λεηλασία! - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Το ΕΣΠΑ – η κομματική λεηλασία!

Το ΕΣΠΑ – η κομματική λεηλασία!

Written By Charis on Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 | 11:31 π.μ.

ΤO ΕΣΠΑ λεηλατείται από τους κομματικούς μηχανισμούς και τα κλειστά κυκλώματα που αναπτύσσονται σε διάφορους χώρους. Η κοινωνία είναι σκόπιμα μη ενημερωμένη ώστε να μην μπορεί να κάνει προτάσεις συμμετοχής και ο ρόλος του ΕΣΠΑ καταντά να περιορίζεται στα χέρια
μιας κομματικής νομενκλατούρας. Η δράση του ΕΣΠΑ όπως κατάντησε είναι ένας μηχανισμός που δεν αγγίζει όλη την κοινωνία.
Το ΕΣΠΑ είναι το τελευταίο κόκαλο που ‘γλύφουν’ οι διάφοροι κομματικοί σχηματισμοί και οι ‘φάντηδες’ των ΜΚΟ .
Λόγω της σκόπιμα μη καλής διάχυσης της πληροφόρησης του ΕΣΠΑ στην κοινωνία, το ΕΣΠΑ έχει αχρησιμοποίητα κονδύλια. Τα αδιάθετα αυτά κονδύλια αναδιανέμονται συχνά και πάλι στους ίδιους κύκλους και στους ίδιους χειριστές προγραμμάτων. Δηλαδή με άλλα λόγια τα ‘πιράνχας’ νέμονται τα χρήματα που έρχονται από την Ε.Ε.
Τα προγράμματα της Ε.Ε. αντί να αποτελέσουν εργαλεία ανάπτυξης αποτέλεσαν κύριο μοχλό διαφθοράς της κοινωνίας μας. Αποτέλεσαν το ‘τυρί’ για να απασχοληθούν οι πανεπιστημιακοί κυρίως κύκλοι και έτσι να απέχουν από την κοινή δράση με τους άλλους πολίτες. Στις περισσότερες των περιπτώσεων τα προγράμματα δεν ήταν και δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα πακέτο χαρτιά, στα οποία χαρτιά εμφανίζεται κάποιο έργο και συνήθως τίποτε παραπάνω. Έτσι χρηματοδοτούνται οι μηχανισμοί του σάπιου συστήματος το οποίο και μας πτώχευσε.

Α.Λ.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top