O.SY. BUS DRIVERS "VIDEO" ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΔΗΓΟΣ - ΕΛΕΓΚΤΗΣ Τραγωδία: Νεκρός για ένα εισιτήριο 19χρονος... - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » "VIDEO" ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΔΗΓΟΣ - ΕΛΕΓΚΤΗΣ Τραγωδία: Νεκρός για ένα εισιτήριο 19χρονος...

"VIDEO" ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΔΗΓΟΣ - ΕΛΕΓΚΤΗΣ Τραγωδία: Νεκρός για ένα εισιτήριο 19χρονος...

Written By OsyBusDrivers on Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013 | 5:39 μ.μ.

Τραγική κατάληξη είχε η απόπειρα ενός νέου παιδιού να αποφύγει το πρόστιμο ύστερα από έλεγχο εισιτηρίων σε τρόλει.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης λίγο πριν από τις 11.00, σε τρόλει που εκτελούσε το δρομολόγιο Ζάππειο – Αγιος Ιερόθεος.
Ο έλεγχος των εισητηρίων ξεκίνησε ενώ το τρόλει βρισκόταν στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, στο ύψος του αριθμού 16, στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο οδηγός, μεταξύ του 19χρονου και του ελεγκτή προκλήθηκε διαπληκτισμός που έφθασε μέχρι και την συμπλοκή.
Και ενώ κάποιοι επιβάτες διαμαρτύρονταν και ζητούσαν από τον ελεγκτή να αφήσει τον νεαρό να φύγει, ο 19χρονος πάτησε το κουμπί κινδύνου και ενώ το τρόλεϊ επιβράδυνε τον πορεία του πήδηξε έξω με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.
«Του είπε ο ελεγκτής ότι αφού δεν είχε εισιτήριο και δεν είχε και προφανώς και χρήματα, να μην κατέβει στη στάση και να πάνε στο τέρμα. Ετσι ο οδηγός προχώρησε για τον έλεγχο στο υπόλοιπο τρόλεϊ. Ο 19χρονος έσπρωξε τους άλλους επιβάτες, έφθασε στη μεσαία πόρτα και πάτησε το μπουτόν ασφαλείας που υπάρχει στις πόρτες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αυτό απενεργοποιεί τις πόρτες, οι πόρτες του τρόλεϊ δεν ανοίγουν με τίποτα όταν είναι εν κινήσει καθώς το τρόλει πρέπει να σταματήσει, να δέσει αερόφρενο που λέμε εμείς και μετά να ανοίξουν οι πόρτες. Μόνο στην περίπτωση που κατεβάσεις το μπουτόν ακινητοποιείται η πόρτα. Ετσι άνοιξε η συγκεκριμένη πόρτα και πήδηξε κάτω», είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων στα τρόλεϊ, Κώστας Νικολακόπουλος, περιγράφοντας το περιστατικό.
Ο 19χρονος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Aγία Όλγα» και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Εκεί, τα ξημερώματα της Τετάρτης, άφησε την τελευταία του πνοή."VIDEO"



Ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλει έχουν συλληφθεί και κρατούνται στην Τροχαία Περιστερίου, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και το απόγευμα αναμένεται να παρουσιαστούν στον εισαγγελέα.

Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top