O.SY. BUS DRIVERS Τέλη Νοεμβρίου μετατέθηκε η παράδοση του σταθμού «Αγ. Μαρίνα» του Μετρό... - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Τέλη Νοεμβρίου μετατέθηκε η παράδοση του σταθμού «Αγ. Μαρίνα» του Μετρό...

Τέλη Νοεμβρίου μετατέθηκε η παράδοση του σταθμού «Αγ. Μαρίνα» του Μετρό...

Written By OsyBusDrivers on Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013 | 8:46 μ.μ.

Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. (ΑΜ) ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι κατά τις καθιερωμένες τελικές δοκιμές για την θέση σε λειτουργία του σταθμού της Αγ. Μαρίνας (είναι ο σταθμός μετά το Αιγάλεω) στον δήμο Αγίας Βαρβάρας, φάνηκε ότι απαιτούνται επί πλέον αναπροσαρμογές και προσθήκες στο σύστημα σηματοδότησης, για την βέλτιστη συνεργασία των νέων εγκατεστημένων συστημάτων με τα υφιστάμενα, αλλά και για την εξασφάλιση της μελλοντικής επεκτασιμότητας στο υπό κατασκευή έργο προς Πειραιά.

Ως εκ τούτου η παράδοση στο επιβατικό κοινό του σταθμού Αγ. Μαρίνα μεταφέρεται χρονικά για περίπου 2 μήνες, πιθανότατα τέλη Νοεμβρίου. Η Αττικό Μετρό, στο αμέσως προσεχές διάστημα, θα ενημερώσει για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης του νέου σταθμού.

Υπενθυμίζεται ότι, με τη θέση σε λειτουργία της εν λόγω επέκτασης, ο χρόνος μετακίνησης των κατοίκων έως το κέντρο της Αθήνας (ΣΥΝΤΑΓΜΑ) θα είναι μόλις 9 λεπτά, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα απευθείας μετάβασης με άνεση, ασφάλεια και αξιοπιστία στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σε 40 λεπτά! 

Ειδικότερα, η επέκταση αυτή αναμένεται να συμβάλει αποφασιστικά στην αναβάθμιση περιοχών που επί σειρά ετών παρουσιάζουν σημαντικές δυσκολίες πρόσβασης στον κεντρικό ιστό της πρωτεύουσας, όπως η ευρύτερη περιοχή του Αιγάλεω και της Αγίας Βαρβάρας και θα εξυπηρετεί συγκοινωνιακά ιδιαίτερους προορισμούς, όπως το Νοσοκομείο Λοιμωδών Νόσων, το Δρομοκαΐτιο Θεραπευτήριο, το Αττικό Νοσοκομείο και τις εμπορικές επιχειρήσεις των περιοχών.
Υπολογίζεται ότι η λειτουργία του Σταθμού ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ θα εξυπηρετεί καθημερινά περισσότερους από 30.000 νέους επιβάτες.


Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top