O.SY. BUS DRIVERS Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απέκλεισε το ενδεχόμενο απολύσεων στα Μ.Μ.Μ. - "Συνάντηση τρόικας" με μενού… απολύσεις - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , , » Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απέκλεισε το ενδεχόμενο απολύσεων στα Μ.Μ.Μ. - "Συνάντηση τρόικας" με μενού… απολύσεις

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απέκλεισε το ενδεχόμενο απολύσεων στα Μ.Μ.Μ. - "Συνάντηση τρόικας" με μενού… απολύσεις

Written By OsyBusDrivers on Τρίτη 15 Ιουλίου 2014 | 12:23 μ.μ.

Αλλεπάλληλες συναντήσεις θα έχουν, σήμερα σε υπουργεία, οι επικεφαλής της τρόικας, καθώς «επιταχύνονται» οι διαπραγματεύσεις, εν όψει της αναχώρησης των εκπροσώπων των δανειστών, από την Ελλάδα, την προσεχή Πέμπτη.

Στις 15.00, η τρόικα θα συναντηθεί με τον υπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με ατζέντα απολύσεις και πορεία εξυγίανσης των ΔΕΚΟ.

Στην κυβέρνηση είναι εμφανές ότι αρκετοί υπουργοί εμφανίζονται με διαφορετική γραμμή στο θέμα των απολύσεων.

Εάν και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, στη τελευταία συνάντηση με την τρόικα, συμφώνησε στην υλοποίηση 6.500 απολύσεων για το 2014, εκ των οποίων εικάζεται ότι 1.050 θα είναι από τον ευρύτερο κλάδο των συγκοινωνιών, αρκετοί υπουργοί αντιδρούν.

Για παράδειγμα, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στην ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, απέκλεισε το ενδεχόμενο απολύσεων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top