O.SY. BUS DRIVERS Νέο δρομολόγιο για το λεωφορείο 101 «Άλιμος-Ελληνικό» - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Νέο δρομολόγιο για το λεωφορείο 101 «Άλιμος-Ελληνικό»

Νέο δρομολόγιο για το λεωφορείο 101 «Άλιμος-Ελληνικό»

Written By OsyBusDrivers on Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014 | 5:08 μ.μ.

Έπειτα από συνεργασία του Δήμου Αλίμου με τον Οασα,τροποποιείται ολόκληρη η Λειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 101. ...

Ειδικότερα, η γραμμή μετατρέπεται από κυκλική σε κανονική. Έχει πλέον ως Αφετηρία τη Μαρίνα Αλίμου, διέρχεται από την οδό Έλλης (ρέμα Πικροδάφνης), διασχίζει τις λεωφόρους Αμφιθέας-Ποσειδώνος-Καλαμακίου-Θεομήτορος-Κυθηρίων-Ιωνίας-Δωδεκανήσου-Βουλιαγμένης, φθάνει στο ΜΕΤΡΟ Άλιμος, συνεχίζει και τερματίζει στο Ελληνικό.

Με το νέο σχεδιασμό της Γραμμής εξυπηρετείται πλέον κανονικά (άνοδος-κάθοδος) το σύνολο των περιοχών του Αλίμου. Οι γειτονιές συνδέονται μεταξύ τους, με το ΜΕΤΡΟ και τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με το ΤΡΑΜ και τη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης τονίζει "Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια για τη συνεργασία τους και την ανταπόκριση τους τον Υπουργό Υποδομών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τον Πρόεδρο του ΟΑΣΑ κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, καθώς και το προσωπικό του ΟΑΣΑ και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αλίμου".

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Αλίμου πραγματοποιήθηκε συνάντηση κλιμακίου του ΟΑΣΑ με το Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των λεωφορειακών γραμμών στον Άλιμο.

Αίτημα του Δήμου Αλίμου είναι η αλλαγή του δρομολογίου του 101, ώστε να συνδεθούν οι περιοχές της πόλης μεταξύ τους και με το σταθμό του ΜΕΤΡΟ«Άλιμος», καθώς επίσης και η πύκνωση των δρομολογίων των υπολοίπων γραμμών του Αλίμου (109, 141, 142).

Για το ίδιο θέμα έχουν προηγηθεί τρεις επισκέψεις του Δημάρχου Αλίμου στο Υπουργείο Μεταφορών και στη διοίκηση του ΟΑΣΑ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Εντός του μηνός Οκτωβρίου προγραμματίζονται συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου και του ΔΣ του ΟΑΣΑ, ώστε η νέα λεωφορειακή γραμμή του 101 να ξεκινήσει να λειτουργεί μέχρι το Δεκέμβριο. Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Μάνος Γαρυφαλάκης, καθώς και ο συγκοινωνιολόγος του Δήμου Δημήτρης Αναστασίου.

Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top