O.SY. BUS DRIVERS "ΦΩΤΟ" Μαζικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » "ΦΩΤΟ" Μαζικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα

"ΦΩΤΟ" Μαζικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα

Written By OsyBusDrivers on Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 | 9:38 μ.μ.

Πανελλαδικό συλλαλητήριο ενάντια στην ανεργία και στις κυβερνητικές πολιτικές πραγματοποιεί αυτή την ώρα το ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. Οργανώσεις και φορείς από όλη την Ελλάδα δίνουν ραντεβού στο Σύνταγμα με κεντρικό σύνθημα: «Δεν θα ζήσουμε με τα ψίχουλα».

Χιλιάδες κόσμου έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος, ενώ καταφθάνουν οι προσυγκεντρώσεις από τα διάφορα σημεία που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί. Ήδη στο Σύνταγμα έχουν φθάσει οι διαδηλωτές από το Μοναστηράκι με την κεφαλή να βρίσκεται στην κάτω πλευρά της πλατείας και την ουρά να ξεκινάει τώρα από το Μοναστηράκι. Από τη δυτική πλευρά έχει φθάσει η προσυγκέντρωση των Στύλων Ολυμπίου Διός, ενώ από την αντίθετη πλευρά στην πλατεία «μπήκε» η προσυγκέντρωση της Ομόνοιας. Επίσης, από την προσυγκέντρωση της πλατείας Καραϊσκάκη αυτή την ώρα η κεφαλή της βρίσκεται στην Ομόνοια, ενώ το τέλος της είναι ακόμα στο Μεταξουργείο.

Κάλεσμα σε οργάνωση της πάλης των εργαζομένων έκανε ο γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα.

«Για να μην έχουμε άλλα χαμένα χρόνια, για να αντιμετωπίσουμε τον εμπαιγμό, τον αποπροσανατολισμό, την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και τα διάφορα δικομματικά παιχνίδια, τον δρόμο δείχνει σήμερα το μεγαλειώδες συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του σε όλη τη χώρα και αγκάλιασε πάνω από 1.000 οργανώσεις εργαζομένων, του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, της νεολαίας, των αγροτών και των γυναικών»

Ο Δ. Κουτσούμπας τόνισε ότι «η αντίσταση, ο αγώνας και η λαϊκή συμμαχία είναι η λύση για να υπάρξει σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους, για κατάργηση της φοροληστείας και ανάκτηση όλων των απωλειών των προηγούμενων χρόνων». Κάλεσε τον λαό «να γυρίσει την πλάτη σε όσους δήθεν υπόσχονται νέες κυβερνητικές λύσεις και στους νέους μεσσίες που θα μας οδηγήσουν σε νέους αντιλαϊκούς κατήφορους».

Τέλος, ο Δ. Κουτσούμπας είπε ότι ανανεώνεται το ραντεβού για τη μεγάλη πανελλαδική απεργία της 27ης Νοεμβρίου και κάλεσε σε οργάνωση της πάλης των εργαζομένων ώστε να ανοίξει ο δρόμος για το συμφέρον του λαού και το καλό του τόπου.

Στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι έχει προκηρύξει για σήμερα ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, ενώ αντίστοιχη τετράωρη στάση εργασίας έχει αποφασίσει και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής. Στο κέντρο της πρωτεύουσας αναμένονται διαδηλωτές από όλα τα μέρη της Ελλάδας.






Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top