O.SY. BUS DRIVERS ΣΤΑΣΥ: Τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες στον έλεγχο της νεαρής.. - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΣΤΑΣΥ: Τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες στον έλεγχο της νεαρής..

ΣΤΑΣΥ: Τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες στον έλεγχο της νεαρής..

Written By OsyBusDrivers on Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014 | 11:14 μ.μ.

«Τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες τήρησε η αρμόδια υπηρεσία ελέγχου εισιτηρίων», τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η ΣΤΑΣΥ ΑΕ, σχετικά με την καταγγελία άνεργης ότι δέχθηκε χαστούκι από ελεγκτή στο Μετρό της Ομόνοιας, εξαιτίας της μη ακύρωσης του εισιτηρίου της.

Παράλληλα, δηλώνει ότι θα διαθέσει σε κάθε αρμόδιο όργανο τα στοιχεία που διαθέτει (βιντεοληπτικό υλικό κ.λπ.) για τον έλεγχο της υπόθεσης.

«Η καταγγέλουσα αρνήθηκε να επιδείξει το εισιτήριό της και να γνωστοποιήσει τα στοιχεία της για την επίδοση του προστίμου. Ως εκ τούτου και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του νόμου η ομάδα ελέγχου ζήτησε την συνδρομή της αστυνομίας», επισημαίνει η εταιρεία.

Σημειώνει ακόμη ότι η καταγγέλουσα «συνοδευόμενη από ομάδα ελεγκτών και τον ειδικό φρουρό οδηγήθηκε στο γραφείο αστυνομίας του σταθμού «Ομόνοια» για την εξακρίβωση των στοιχείων της, όπου και της επιδόθηκε το πρόστιμο».

Yπενθυμίζεται ότι η νεαρή φοιτήτρια, σε ανάρτησή της σε ιστοσελίδα, ανέφερε ότι ελεγκτής την χαστούκισε, επειδή δεν είχε εισιτήριο.

Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top