O.SY. BUS DRIVERS Διαθέσιμη για Android η εφαρμογή τηλεματικής του ΟΑΣΑ με ακριβή θέση λεωφορείων! - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Διαθέσιμη για Android η εφαρμογή τηλεματικής του ΟΑΣΑ με ακριβή θέση λεωφορείων!

Διαθέσιμη για Android η εφαρμογή τηλεματικής του ΟΑΣΑ με ακριβή θέση λεωφορείων!

Written By OsyBusDrivers on Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 | 10:32 μ.μ.

Κυκλοφόρησε η νέα και διορθωμένη έκδοση της εφαρμογής OASA Telematics, που μας παρέχει πολλές πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια των λεωφορείων, αλλά και ζωντανή ενημέρωση για την θέση τους.

Η εφαρμογή κυκλοφορεί μόνο για Android προς το παρόν και προσφέρει πληθώρα πληροφοριών στον χρήστη. Με πάνω από 2000 λεωφορία της πρωτεύουσας να έχουν πλέον τον απαραίτητο εξοπλισμό τηλεματικής, οι ενημερώσεις γίνονται αμέσως διαθέσιμες στο κοινό.



Έτσι ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για τα παρακάτω:
Πλησιέστερες Στάσεις: Η συσκευή μας αναγνωρίζει την θέση μας μέσω GPS και μας εμφανίζει τις πλησιέστερες στάσεις, με τα δρομολόγια που περνάνε από αυτές, αλλά και οδηγίες για το πως ν φτάσουμε σε αυτές.
Θέσεις Λεωφορείων: Η λειτουργία που είναι ίσως η πιο χρήσιμη στην εφαρμογή, μας εμφανίζει της θέση του λεωφορείου που περιμένουμε, ώστε να μπορούμε να δούμε πόσο κοντά μας είναι σε πραγματικό χρόνο.
Αφίξεις: Μας ενημερώνει για την ώρα άφιξης του λεωφορείου που θέλουμε σε συγκεκριμένη στάση. Η ώρα είναι η προβλεπόμενη με βάση την θέση του λεωφορείου και την κίνηση.
Βέλτιστη διαδρομή: Με βάση τα δεδομένα του Google Transit, η εφαρμογή μας προτείνει το καλύτερο δρομολόγιο ή συνδυασμό δρομολογίων, για τον προορισμό μας. Οι οδηγίες περιλαμβάνουν εκτός από λεωφορεία και τα υπόλοιπα ΜΜΜ, όπως μετρό και ΗΣΑΠ.
Γραμμές: Σε αυτό το υπομενού βρίσκουμε απλές πληροφορίες για τα δρομολόγια, τις στάσεις και τις ώρες αναχώρησης των λεωφορείον από την εκκίνησή τους.
Αγαπημένα: Εδώ μπορούμε να προσθέσουμε τις διαδρομές και τις στάσεις που χρησιμοποιούμε συχνότερα για ταχύτερη πρόσβαση σε αυτές.

Η εφαρμογή αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα για iOS και Windows 10 Mobile, ενώ οι κάτοχοι Android συσκευών, μπορούν να την κατεβάσουν από το Play Store, ΕΔΩ.

Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top