O.SY. BUS DRIVERS "ΒΙΝΤΕΟ" Γεννηματά: Θα υπερασπιστούμε τις δημόσιες ποιοτικές αστικές συγκοινωνίες - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » "ΒΙΝΤΕΟ" Γεννηματά: Θα υπερασπιστούμε τις δημόσιες ποιοτικές αστικές συγκοινωνίες

"ΒΙΝΤΕΟ" Γεννηματά: Θα υπερασπιστούμε τις δημόσιες ποιοτικές αστικές συγκοινωνίες

Written By OsyBusDrivers on Τρίτη 31 Μαΐου 2016 | 12:00 μ.μ.

«Όπως το 1990 επί Μητσοτάκη έτσι και σήμερα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ θα αντισταθούμε στο ξεπούλημα των δημοσίων αστικών συγκοινωνιών σε ιδιώτες κερδοσκόπους», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Θα είμαστε στη πρώτη γραμμή της μάχης για να υπερασπιστούμε δημόσιες ποιοτικές αστικές συγκοινωνίες», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά,η οποία επισκέφθηκε σήμερα την επισκευαστική βάση των Οδικών Συγκοινωνιών (ΟΣΥ) στον Ρέντη, συνοδευόμενη από στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

«Όπως το 1990 επί Μητσοτάκη έτσι και σήμερα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ θα αντισταθούμε στο ξεπούλημα των δημοσίων αστικών συγκοινωνιών σε ιδιώτες κερδοσκόπους», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Θέλουμε να διασφαλίσουμε για κάθε ελληνική οικογένεια μέσα στην κρίση - μετά από τόσες θυσίες, ποιοτικές υπηρεσίες, φτηνό εισιτήριο και σεβασμό στις ανάγκες της και θέλουμε επίσης να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας των εργαζομένων. Γι’ αυτό μέσα στο 2014 δουλέψαμε ένα πρόγραμμα εκσυγχρονισμού, συντονισμού, καταφέραμε να μειώσουμε τα ελλείμματα, να έχουμε λειτουργικό πλεόνασμα και να μειώσουμε το εισιτήριο για τους πολίτες», σημείωσε.

Αντιθέτως, όπως παρατήρησε, «μετά από 1,5 χρόνο ΣΥΡΙΖΑ τα ελλείμματα επέστρεψαν, η απαξίωση είναι φανερή στη καθημερινότητα του πολίτη, γιατί λιγότερα λεωφορεία κυκλοφορούν στους δρόμους, οι προσλήψεις που είχαν εγκριθεί από το 2014 δεν προχωρούν, δεν υπάρχουν ανταλλακτικά, οι εργαζόμενοι απαξιώνονται και όλα αυτά υπηρετούν ένα σχέδιο απαξίωσης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών που θα αποτελέσει το άλλοθι για το ξεπούλημα τους».

ΠΗΓΗ : http://news247.gr/

Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top