O.SY. BUS DRIVERS ΝΕΑ ΠΥΡΑ ΣΠΙΡΤΖΗ ΚΑΤΑ ΟΑΣΘ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΝΕΑ ΠΥΡΑ ΣΠΙΡΤΖΗ ΚΑΤΑ ΟΑΣΘ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

ΝΕΑ ΠΥΡΑ ΣΠΙΡΤΖΗ ΚΑΤΑ ΟΑΣΘ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Written By OsyBusDrivers on Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 | 7:56 μ.μ.

Ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης εξέφρασε την πρόθεση της κυβέρνησης να μην ιδιωτικοποιηθούν οι συγκοινωνίες της Αθήνας.

Με αρνητικά σχόλια μίλησε εκ νέου ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης για τον ΟΑΣΘ, τον οποίο χαρακτήρισε ως το «χειρότερο σενάριο για τη χώρα».

Συγκεκριμένα, ο υπουργός εξέφρασε την πρόθεση της κυβέρνησης να μην ιδιωτικοποιηθούν οι συγκοινωνίες της Αθήνας. Μάλιστα, ο κ. Σπίρτζης μιλώντας στον Alpha 989, για να στηρίξει την θέση του τόνισε πως υπάρχει το κακό παράδειγμα της Θεσσαλονίκης.

«Έχουμε πει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να ιδιωτικοποιηθούν οι συγκοινωνίες της Αθήνας γιατί έχουμε ένα κακό παράδειγμα, αυτό της Θεσσαλονίκης. Η εμπειρία που έχουμε ως χώρα είναι ότι ο ΟΑΣΘ είναι το χειρότερο σενάριο που μπορούμε να έχουμε, στοιχίζει 5 φορές περισσότερο από αυτό της Αθήνας. Δείξαμε γιατί πρέπει να είναι και να παραμείνουν δημόσια τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προσπαθήσαμε να είναι δίπλα στον Έλληνα, στην ελληνική κοινωνία. Δεν μπορεί να έχουμε σύγχρονο σχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες που να μην βασίζεται στα ΜΜΜ» δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.
Πηγή: http://www.voria.gr/
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top