O.SY. BUS DRIVERS Παράταση για το χάρτινο εισιτήριο ζητούν οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Παράταση για το χάρτινο εισιτήριο ζητούν οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ

Παράταση για το χάρτινο εισιτήριο ζητούν οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ

Written By OsyBusDrivers on Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 | 10:42 μ.μ.

Παράταση του χρόνου της παράλληλης χρήσης χάρτινου και ηλεκτρονικού εισιτήριου ζητεί από το υπουργείο Μεταφορών και τον ΟΑΣΑ το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, λόγω της ταλαιπωρίας των επιβατών για την προμήθεια ηλεκτρονικών καρτών.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η αναμονή ξεπερνά τις πέντε ώρες, ενώ εκτιμά ότι τις επόμενες ημέρες που πλησιάζει η μέρα αποκλειστικής χρήσης της ηλεκτρονικής κάρτας, η αναμονή θα αυξηθεί πολύ περισσότερο.

Σύμφωνα με το σωματείο, οι φάκελοι που κατατέθηκαν από τους επιβάτες για την έκδοση προσωποποιημένης κάρτας ανέρχονται σε 11.000 και τώρα έχει ξεκινήσει η αποστολή από τα ΕΛΤΑ των πρώτων φακέλων, που είναι μόλις 1.200.

«Σε πέντε ημέρες θα αποσταλούν 9.800 φάκελοι;», διερωτούνται οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ και συμπεραίνουν: «Έτσι την 1η Νοεμβρίου οι περισσότεροι επιβάτες που κατέθεσαν φάκελο δεν θα έχουν στα χέρια τους καμία κάρτα».

Ακόμη, διερωτούνται πώς θα μετακινούνται οι επιβάτες που δεν θα προλάβουν να βγάλουν ηλεκτρονική κάρτα στις επόμενες πέντε ημέρες και όσοι δεν θα έχουν παραλάβει ταχυδρομικώς το φάκελο.

Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top