O.SY. BUS DRIVERS 'Ολη η αλήθεια για το γάλα που μας έχουν κόψει. - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » 'Ολη η αλήθεια για το γάλα που μας έχουν κόψει.

'Ολη η αλήθεια για το γάλα που μας έχουν κόψει.

Written By OsyBusDrivers on Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011 | 11:30 μ.μ.

Κι όμως. Κουραστήκαμε αλλά τα καταφέραμε. Βρήκαμε τη νομοθεσία και σας την παρουσιάζουμε. Αφορά το γάλα, που επί τρεις σχεδόν μήνες μας έχουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ όπως αποδεικνύεται κόψει.

Στις πιο κάτω σελίδες και συγκεκριμένα στα κομμάτια που έχουν σημανθεί με άγκιστρο, η νομοθεσία λέει πως η διοίκηση της ΕΘΕΛ, ο κ. καθηγητής  του Πολυτεχνείου δηλαδή, αφού μας έκοψε το γάλα θα έπρεπε να μας το ΠΛΗΡΩΝΕΙ, αφού αποτελεί ΜΙΣΘΟ.  Αποτελεί ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ.



Η νομοδεσία δεν καλύπτει την εταιρεία στην πρόφαση που ίσως πει πως "τρέχει " διαγωνισμός. Ας τρέχει όσο θέλει. Ώσπου να κριθεί όμως το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, πρέπει να μας πληρώνουν το γάλα.





 Και ακολουθεί η πλήρης δικαίωση. Αναφέρεται παρακάτω πως η φιάλη γάλακτος ή το ΑΝΤΙΤΙΜΟ αυτής αποτελούν ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό κ. καθηγητά; Αυτά διδάσκεις στους φοιτητές στο Πολυτεχνείο; Να τους καταπατούν τα δικαιώματα;
Φυσικά βρίσκεις και τα κάνεις αφού το προεδρείο είναι ανύπαρκτο. Η ΠΑΣΚΕ και η ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ασχολούνται με το...τίποτα προς όφελος των συναδέλφων.
Ασχολούνται μόνο με τη δική τους βόλεψη.
Καλούμε το προεδρείο να ζητήσει την καταβολή του ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ πλέον γάλακτος ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ και μέχρις ότου ξαναμοιραστεί γάλα στην εταιρεία.
Ας τους ασκήσουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά πίεση. Τα χρήματα δεν είναι πολλά, είναι όμως  το δίκιο μας.
Μας έκοψαν τα πάντα σχεδόν, ας τους πάρουμε ότι μπορούμε...
Καλούμε τον διευθύνοντα, να μας καταβάλει το επίδομα πριν φύγει(εκτός αν μας δώσει από 100 κουτιά γάλα στον καθένα όταν ξαναφέρει), αλλιώς... θα το διεκδικήσουμε εμείς με όποιον τρόπο μπορούμε. Δεν μπορείς να πληρώνεις τόσες  υπερωρίες εκεί που τις πληρώνεις, κι εμάς να μην μας πληρώνεις το γάλα, που είναι διακίωμά μας.
Και θα το κάνουμε.
Είτε με τη νομική οδό είτε με ...μηχανοκίνητη πορεία...ξέρεις...έμαθες...

Αναστασίου Παναγιώτης
Γραμματέας Ε.Α.Σ
Α/Σ Ελληνικού
Α.Μ 0066


ΠΗΓΗ - www.easitis.gr/ 
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top