O.SY. BUS DRIVERS Πιο αυστηρούς όρους στις προσλήψεις στο Δημόσιο εξετάζει η κυβέρνηση - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Πιο αυστηρούς όρους στις προσλήψεις στο Δημόσιο εξετάζει η κυβέρνηση

Πιο αυστηρούς όρους στις προσλήψεις στο Δημόσιο εξετάζει η κυβέρνηση

Written By OsyBusDrivers on Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011 | 11:27 μ.μ.

Συζήτηση για πιο αυστηρούς όρους στο πλαίσιο προσλήψεων στο Δημόσιο φαίνεται ότι εξετάζει η κυβέρνηση, στα πλαίσια του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015, που θα προβλέπει περαιτέρω περικοπή δαπανών στο σύνολο των υπουργείων.
Κατά τη σημερινή διυπουργική σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στην οποία μετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Εσωτερικών, Γιαννης Ραγκούσης και Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, συζητήθηκαν ζητήματα προσλήψεων, μισθολογικού κόστους και επιτάχυνσης των ρυθμών της δικαιοσύνης.
Στο επίκεντρο της συζήτησης, σύμφωνα με πληροφορίες, ετέθη το ενιαίο μισθολόγιο, η εφαρμογή του οποίου επισημάνθηκε ότι θα πρέπει να επισπευσθεί.
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να έχει συζητηθεί και το ζήτημα των προσλήψεων, όπου μέχρι στιγμής ισχύει ο κανόνας «5 αποχωρήσεις προς 1 πρόσληψη». Ο κ. Παπακωνσταντίνου φαίνεται ότι επιθυμεί την αλλαγή της εξίσωσης στη βάση του «7 αποχωρήσεις προς 1 πρόσληψη», ώστε να γίνει πιο αυστηρό το νέο πλαίσιο, πρόταση με την οποία διαφώνησε ο υπουργός Εσωτερικών
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top