O.SY. BUS DRIVERS Με 24ωρη απεργία απαντούν οι εργαζόμενοι στην κυβερνητική πολιτική - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Με 24ωρη απεργία απαντούν οι εργαζόμενοι στην κυβερνητική πολιτική

Με 24ωρη απεργία απαντούν οι εργαζόμενοι στην κυβερνητική πολιτική

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011 | 9:51 π.μ.

Με 24ωρη απεργία στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα αντιδρούν σήμερα τα συνδικάτα της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ, στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, στη συρρίκνωση του δημοσίου, στην εργασιακή εφεδρεία και τα επιβαλλόμενα χαράτσια καλώντας τους εργαζομένους σε μαζική συμμετοχή.

Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος ενώ στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
Στο πλαίσιο της απεργίας δεν πρόκειται να λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες, εφορίες, ΔΕΚΟ και οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης.
Επίσης στην απεργία συμμετέχουν οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ, οι οποίοι αντιδρούν στην εργασιακή εφεδρεία, στις μειώσεις των αποδοχών τους και των συντάξεων, με αποτέλεσμα τα δημόσια νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ και οι υπηρεσίες Υγείας Πρόνοιας να λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.
Μάλιστα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ)έχει ανακοινώσει ότι θα συνεχίσει με στάσεις εργασίας στις 13 Οκτωβρίου από τις 11:00 έως τις 15:00 και με 24ωρη απεργία στις 19 Οκτωβρίου.
Στη σημερινή 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση συμμετέχουν δάσκαλοι και καθηγητές, ενώ από τα καθήκοντά τους απέχουν και οι δικηγόροι της Αθήνας και του Πειραιά.
Ακόμη στην απεργία συμμετέχει και η Ομοσπονδία Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ)και η Ένωση Λιμενεργατών.
Και οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ θα απέχουν από τα καθήκοντά τους, ενώ κλειστά θα είναι τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι.


ΠΗΓΗ
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top