O.SY. BUS DRIVERS Στο τραπέζι το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Στο τραπέζι το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων

Στο τραπέζι το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011 | 11:14 π.μ.

Θα εξεταστούν οι παρεμβάσεις του συνδικαλιστικού κινήματος στο επόμενο διάστημα

Σε θέση μάχης βρίσκονται ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
Σε θέση μάχης βρίσκονται ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
Τις επόμενες κινήσεις τους καθορίζουν σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, που συνεδριάζουν για να εξετάσουν το ενδεχόμενο νέων απεργιακών κινητοποιήσεων. Χθες οι δύο τριτοβάθμιες οργανώσεις πραγματοποίησαν κοινή συνεδρίαση, ωστόσο η λήψη των τελικών αποφάσεων "μετατέθηκε" για σήμερα λόγω των πολιτικών εξελίξεων. Στη σημερινή συνεδρίαση θα εξεταστούν οι παρεμβάσεις του συνδικαλιστικού κινήματος το επόμενο διάστημα και θα ληφθούν και οι οριστικές αποφάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος θα ζητήσει σήμερα εξουσιοδότηση της διοίκησης για απεργιακή κινητοποίηση, με την ημερομηνία να μένει ανοιχτή και να καθορίζεται το επόμενο διάστημα ανάλογα με τις εξελίξεις (για παράδειγμα ψήφιση προϋπολογισμού).
Σε θέση μάχης είναι και η ΑΔΕΔΥ και σήμερα αναμένεται το γενικό συμβούλιο να δώσει εξουσιοδότηση για απεργία (με την ημερομηνία να εξαρτάται και από τις γενικότερες εξελίξεις). Σημειώνεται πως συλλαλητήριο στις 10 Νοεμβρίου στην Ομόνοια διοργανώνει το ΠΑΜΕ, επισημαίνοντας πως "απαιτείται εγρήγορση και ετοιμότητα να δοθεί άμεση, μαζική και αγωνιστική απάντηση. "Η κυβέρνηση είναι σε οριακό σημείο κάτω από την καθολική αποδοκιμασία των εργαζομένων", επισημαίνει η Αυτόνομη Παρέμβαση, που πρότεινε σειρά παρεμβάσεων (π.χ. καταλήψεις) και απεργία στα τέλη Νοεμβρίου.
Χθες συνεδρίασε και η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ για να εκτιμήσει την κατάσταση και αύριο θα συνεδριάσει εκ νέου για να λάβει τις οριστικές αποφάσεις.


ΠΗΓΗ 
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top