O.SY. BUS DRIVERS Σε ρυθμούς εφεδρείας ο δημόσιος τομέας... - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Σε ρυθμούς εφεδρείας ο δημόσιος τομέας...

Σε ρυθμούς εφεδρείας ο δημόσιος τομέας...

Written By OsyBusDrivers on Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011 | 7:44 μ.μ.

Σε ρυθμούς εφεδρείας κινούνται, στενός και ευρύτερος δημόσιος τομέας, καθώς τη Δευτέρα εκπνέει ουσιαστικά η διορία που έχουν λάβει οι εργαζόμενοι για να υποβάλουν ενστάσεις και δικαιολογητικά, για την υπαγωγή τους στην εφεδρεία.
Ωστόσο, η εφαρμοστική εγκύκλιος για την «εργασιακή εφεδρεία», αποτελεί «σπαζοκεφαλιά» για τους εργαζόμενους, αλλά και για τις διοικήσεις του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, εξαιτίας, κυρίως, ορισμένων απαιτήσεων που τίθενται και μάλιστα σε πολύ πιεστικά χρονικά περιθώρια.
Η εγκύκλιος ζητά από εργαζόμενους και υπηρεσίες να προσδιορίσουν τον ακριβή συντάξιμο χρόνο κάθε υπαλλήλου μέχρι τη Δευτέρα.
Για να ξεπεράσει τον «σκόπελο» και να προλάβει τις ημερομηνίες, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Αποκέντρωσης ζητά από τους εργαζόμενους στο δημόσιο να υποβάλουν «υπεύθυνη δήλωση για τον ακριβή αριθμό συντάξιμου χρόνου ασφάλισης» και από τις αρμόδιες διευθύνσεις «να μεριμνήσουν για τη διασταύρωση των δηλούμενων στοιχείων, προκειμένου να διαπιστώσουν αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις ένταξής του προσωπικού στην εργασιακή εφεδρεία».
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top