O.SY. BUS DRIVERS Στάση εργασίας σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Στάση εργασίας σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Στάση εργασίας σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011 | 12:00 μ.μ.

Για μείωση του εισοδήματος των δημοσίων υπαλλήλων από 7% έως 55% κάνει λόγο η ΑΔΕΔΥ, που προχωρά σήμερα σε τρίωρη στάση εργασίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στάση εργασίας σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Για μείωση του εισοδήματος των δημοσίων υπαλλήλων από 7% έως 55% κάνει λόγο η ΑΔΕΔΥ, που προχωρά σήμερα σε τρίωρη στάση εργασίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Η στάση πραγματοποιείται από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι και στην Αθήνα θα γίνει συγκέντρωση στη μία το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κορυφαίας δημοσιοϋπαλληλικής οργάνωσης, Κ. Τσικρικά, "η νέα κυβέρνηση επί της ουσίας καλείται να συνεχίσει μία πολιτική που έχει ήδη αποτύχει, καθώς εκτός από άδικη αποδείχθηκε εντελώς αναποτελεσματική". Μάλιστα η ΑΔΕΔΥ περιμένει πως το 2012 και το 2013 θα υπάρξει "απολύσεων συνέχεια" μέσω της μέτρου της εργασιακής εφεδρείας και επισημαίνει πως "το νέο μισθολόγιο-βαθμολόγιο δίνει τη χαριστική βολή στα εισοδήματα".
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε -κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου- και στην κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων, η οποία χαρακτηρίζεται "δραματική". Μάλιστα επισημάνθηκε πως "μετά την ολοκλήρωση των αναλογιστικών μελετών είναι περισσότερο από βέβαιο ότι θα έρθουν και νέες περικοπές".


ΠΗΓΗ 
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top