O.SY. BUS DRIVERS Ανακοίνωση: ΣΕΛΜΑ (ΜΕΤΡΟ) - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ανακοίνωση: ΣΕΛΜΑ (ΜΕΤΡΟ)

Ανακοίνωση: ΣΕΛΜΑ (ΜΕΤΡΟ)

Written By OsyBusDrivers on Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011 | 12:34 μ.μ.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι...



Εδώ και ενάμιση χρόνο το σωματείο μας φωνάζει και καταγγέλλει πως υπάρχει έλλειψη προσωπικού στην εταιρεία με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα τόσο στην ομαλή λειτουργία του μέσου, όσο και στην ποιότητα εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού.

Επί παραδείγματι οι εκδότες εισιτηρίων αναγκάζονται σε υποχρεωτικές υπερωρίες και δεδουλευμένα ρεπό, ενώ τα κατά το νόμο απαραίτητα διαλείμματα έχουν καταργηθεί.

Η διοίκηση έως τώρα εφευρίσκει πρόχειρους τρόπους για να καλύπτει τα κενά που δημιουργούνται, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο το δυναμικό της εταιρείας, όσο και την ασφάλεια του επιβατικού κοινού, όπως έδειξε και το πρόσφατο ατύχημα που προκλήθηκε στους ΗΣΑΠ λόγω των υποχρεωτικών μετατάξεων.

Γι’ αυτό το λόγο θεωρούμε απαράδεκτη την επιμονή της διοίκησης και της κυβέρνησης στην λογική της «εφεδρείας», στις απολύσεις των εκπαιδευμένων συναδέλφων μας, τη στιγμή που αποτελεί άμεση προτεραιότητα η κάλυψη των κενών που έχουν δημιουργηθεί.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Ενημερώνουμε ότι κανένας προϊστάμενος δεν μπορεί να αναγκάσει κανέναν εργαζόμενο να δουλέψει στα ρεπό του και πως είναι παράνομη η όποια στέρηση του διαλείμματος.

ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΔΑΓΛΑΡΤΖΗΣ
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top