O.SY. BUS DRIVERS Στη Βουλή οι αλλαγές του ΟΑΣΑ στο Δήμο μας - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Στη Βουλή οι αλλαγές του ΟΑΣΑ στο Δήμο μας

Στη Βουλή οι αλλαγές του ΟΑΣΑ στο Δήμο μας

Written By OsyBusDrivers on Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011 | 5:57 μ.μ.

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις καθημερινές τους μετακινήσεις με τα λεωφορεία οι πολίτες της Αργυρούπολης και του Ελληνικού, αναδεικνύει με ερώτηση που κατέθεσε στις 23 Νοεμβρίου στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Μάκη Βορίδη, ο βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης:
«Το πρόβλημα αφορά τις λεωφορειακές γραμμές που διέρχονται από την περιοχή καθώς, ελλείψει μέσων σταθερής τροχιάς, αποτελούν το μοναδικό μέσο μαζικής μεταφοράς για τους κατοίκους της. Σύμφωνα όμως με απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) και χωρίς να έχει προηγηθεί ίχνος διαλόγου με την τοπική κοινωνία μεταβλήθηκε η λεωφορειακή γραμμή Α4 και καταργήθηκαν οι γραμμές 208 και Β4 οι οποίες εξυπηρετούσαν κατοίκους και εργαζόμενους», επισημαίνει στην ερώτησή του ο κ. Μητσοτάκης.
Αποτέλεσμα της απόφασης του ΟΑΣΑ είναι η ταλαιπωρία των πολιτών λόγω της παντελούς απουσίας γραμμών στην Άνω Αργυρούπολη, στον Ελαιώνα και στο Άνω Ελληνικό. Τα προβλήματα που δημιουργούνται, σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, ζητούν άμεση λύση και γι’ αυτό ζητάει από τον κ. Βορίδη να πληροφορηθεί εκείνα τα συγκεκριμένα μέτρα που θα ληφθούν για την κάλυψη των συγκεκριμένων περιοχών, καθώς και αν είναι στις προθέσεις του Υπουργείου και του ΟΑΣΑ η συνολική επανεξέταση του συγκοινωνιακού χάρτη της περιοχής.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top