O.SY. BUS DRIVERS Τελεσίγραφο για κατάργηση οργανικών μονάδων - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Τελεσίγραφο για κατάργηση οργανικών μονάδων

Τελεσίγραφο για κατάργηση οργανικών μονάδων

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 | 6:01 μ.μ.

Διορία μέχρι τις 18 Νοεμβρίου θέτει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε όλα τα υπουργεία, προκειμένου να προωθήσουν τα σχέδια των νομοθετικών ρυθμίσεων για την κατάργηση τουλάχιστον του 30% των υφιστάμενων οργανικών μονάδων.

Τη συγκρότηση των ομάδων αναδιοργάνωσης ζητά ο Δ. Ρέππας
Τη συγκρότηση των ομάδων αναδιοργάνωσης ζητά ο Δ. Ρέππας
Διορία μέχρι τις 18 Νοεμβρίου θέτει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε όλα τα υπουργεία, προκειμένου να προωθήσουν τα σχέδια των νομοθετικών ρυθμίσεων για την κατάργηση τουλάχιστον του 30% των υφιστάμενων οργανικών μονάδων. Με εγκύκλιο που φέρει την υπογραφή του αρμόδιου υπουργού Δ. Ρέππα, ζητείται να συγκροτηθούν άμεσα οι Επιτροπές Αναδιοργάνωσης σε κάθε υπουργείο με επικεφαλής τους αρμόδιους γενικούς γραμματείς.
Μέχρι τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τα σχέδια ΠΔ που έχουν ετοιμάσει τα υπουργεία για την κατάργηση των οργανικών μονάδων, διαφορετικά θα προετοιμαστούν νομοθετικές ρυθμίσεις που θα ενταχθούν στον νόμο για το επιτελικό κράτος.
Στην εγκύκλιο του υπουργείου καταγράφονται οδηγίες για την εφαρμογή της μείωσης των οργανικών μονάδων στα υπουργεία και τα ΝΠΔΔ οι οποίες είναι:
  • Κατάργηση των οργανικών μονάδων που δεν έχουν αντικείμενο.
  • Στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου θα συγκεντρωθούν όλες οι υποστηρικτικές μονάδες.
  • Κατάργηση των ενδιάμεσων μονάδων.
  • Περιορισμός των περιφερειακών μονάδων κάθε υπουργείου είτε με κατάργηση είτε με μεταφορά στις Αποκεντρωμένες Κρατικές Διοικήσεις.
  • Συγκέντρωση όλων των οικονομικών δραστηριοτήτων σε μία διεύθυνση.
Από τις 21 μέχρι τις 25 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί κύκλος συσκέψεων στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με εκπροσώπους όλων των υπουργείων, όπου θα συζητηθεί η αναδιοργάνωση των οργανισμών.


ΠΗΓΗ 
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top