O.SY. BUS DRIVERS Κρύο και θυελλώδεις άνεμοι - Απαγόρευση απόπλου - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Κρύο και θυελλώδεις άνεμοι - Απαγόρευση απόπλου

Κρύο και θυελλώδεις άνεμοι - Απαγόρευση απόπλου

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 | 5:59 μ.μ.

Τσουχτερό κρύο και θυελλώδεις άνεμοι επικρατούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ απαγορεύτηκε ο αποπλους από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. εκτελούντασι μόνο τα δρομολόγια για Αργοσαρωνικό.

Κρύο και θυελλώδεις άνεμοι - Απαγόρευση απόπλου
Συγκεκριμένα, δεν γίνονται από το μεσημέρι τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, καθώς στα πελάγη οι άνεμοι κατά τόπους φθάνουν και τα 9 μποφόρ.
Έτσι απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ωστόσο κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων και των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό.
Eπίσης δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια στη γραμμή Πρίνου - Καβάλας.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει μεγαλύτερη ενίσχυση των ανέμων από αύριο γι΄ αυτό καλό θα είναι όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.
Το τσουχτερό κρύο και οι θυελλώδεις άνεμοι θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες στη χώρα με την θερμοκρασία να πέφτει ακόμη και 10 βαθμούς , σύμφωνα τους μετεωρολόγους.

Κρύο και θυελλώδεις άνεμοι - Απαγόρευση απόπλου
O υδράργυρος θα καταγράψει έντονα πτωτική πορεία, με τη θερμοκρασία να διαμορφώνεται ακόμη και κατά 10 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερα από προχθές. Η αίσθηση του κρύου θα είναι ακόμη ισχυρότερη, καθώς θα επικρατούν θυελλώδεις βοριάδες εντάσεως στο Αιγαίο έως και 10 μποφόρ.

Παρ' όλα αυτά, οι λάτρεις του χιονιού δεν θα μείνουν ικανοποιημένοι: παροδικές χιονοπτώσεις προβλέπεται να εκδηλωθούν μόνο σε ορεινές περιοχές της ανατολικής και νότιας Ελλάδας και τοπικά σε ημιορεινά σημεία. Συγκεκριμένα, χιόνια αναμένονται στο Πήλιο και τον Παρνασσό, ελαφρά στην Πάρνηθα και με μικρή πιθανότητα στον Χελμό.


ΠΗΓΗ 
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top