O.SY. BUS DRIVERS Οκτώ συλλήψεις ατόμων της ομάδας «Δεν πληρώνω» - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Οκτώ συλλήψεις ατόμων της ομάδας «Δεν πληρώνω»

Οκτώ συλλήψεις ατόμων της ομάδας «Δεν πληρώνω»

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 | 7:46 μ.μ.

Οκτώ άτομα της ομάδας "Δεν πληρώνω" συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι μετά από επεισόδιο που προκάλεσαν έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ, στην οδό Αραπάκη, στην Καλλιθέα.

Οκτώ συλλήψεις ατόμων της ομάδας «Δεν πληρώνω»
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είκοσι άτομα πήγαν στα εν λόγω γραφεία και απέκλεισαν την είσοδο στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για την έκτακτη εισφορά μέσω των λογαριασμών της επιχείρησης.

Συνεπλάκησαν όμως με υπαλλήλους της ΔΕΗ και πολίτες που ήθελαν να μπουν στα γραφεία, με συνέπεια, για λίγο, να επικρατήσει ένταση και να σημειωθούν μικροεπεισόδια.
Κατά το επεισόδιο τραυματίστηκαν ελαφρά τρία άτομα, δύο υπάλληλοι της ΔΕΗ και ένας πολίτης. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο γραφείο προσήγαγαν εννέα άτομα και τελικά συνελήφθησαν τα οκτώ, τα οποία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε., Αρθούρος Ζερβός, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του την "άγρια επίθεση κατά απλών υπαλλήλων της εταιρείας".

"Παρόμοιου είδους άνανδρες επιθέσεις τραμπούκων δεν μπορεί να περάσουν χωρίς απάντηση σε μια δημοκρατική χώρα", αναφέρει ο κύριος Ζερβός και τονίζει ότι κανείς δε μπορεί να εμποδίσει εργαζομένους να κάνουν τη δουλειά τους και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ασκεί οποιασδήποτε μορφής βία ατιμωρητί.
Οκτώ συλλήψεις ατόμων της ομάδας «Δεν πληρώνω»

"Είναι προφανές ότι η Διοίκηση, πέραν της αμέριστης συμπαράστασής της στα αθώα θύματα, θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων και παράλληλα θα λάβει κάθε άλλο πρόσφορο μέτρο για την υπεράσπιση και προστασία των εργαζομένων της, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε επίδοξους μιμητές", αναφέρει.


ΠΗΓΗ
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top