O.SY. BUS DRIVERS Ανακοίνωση "ΣΕΛΜΑ" - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ανακοίνωση "ΣΕΛΜΑ"

Ανακοίνωση "ΣΕΛΜΑ"

Written By OsyBusDrivers on Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011 | 6:10 μ.μ.

                                                             
                                                           Ανακοίνωση Προέδρου

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Στο τέλος του μήνα θα πληρωθούμε με το νέο μισθολόγιο – φτωχολόγιο που επιβάλλουν διοίκηση, κυβέρνηση και τρόικα. Με τις επιπλέον μειώσεις στις αποδοχές μας ο μισθός θα φτάνει μόνο για να πληρώσουμε τα χρέη μας. Χρέη που οι ίδιοι μας δημιούργησαν επιβάλλοντάς μας απανωτά χαράτσια για να σώσουν τις τράπεζες και τον καπιταλισμό που νοσεί. Ήρθε η ώρα να τους αναγκάσουμε να καταργηθεί αυτό το έκτρωμα, είτε το ονομάζουν νομοσχέδιο, εγκύκλιο, εξυγίανση, είτε σωτηρία!
Ο νέος διορισμένος υπουργός αντιμετωπίζει δήθεν με κατανόηση τους εργαζόμενους, αλλά στην ουσία υλοποιεί τα εκτρώματα της σύγχρονης οικονομικής χούντας που ονομάζουν κυβέρνηση συνεργασίας. Άλλωστε διαδικασίες εξαναγκασμού των εργαζομένων να υπογράφουν υπεύθυνες δηλώσεις, θυμίζουν έντονα πρακτικές άλλων μαύρων εποχών που η χώρα βίωσε κατά το παρελθόν.
Συνάδελφοι, ή αυτοί, ή εμείς! Δεν αντέχουμε άλλο. Φτάνει πια! Μας πετάνε στο δρόμο, θα μας βρούνε στο δρόμο γιατί δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε άλλο.
Όσοι πιστεύετε πως μπορείτε να επιβιώσετε με μισθούς κίνας συνταχθείτε με όσους έβαλαν πλάτη για να περάσουν όλα όσα έχουμε υποστεί και όσα ακόμα έρχονται. Αλλιώς ελάτε στη γενική συνέλευση της Παρασκευής για να κάνουμε το χρέος μας.



                                         ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ,
                                   ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top