O.SY. BUS DRIVERS Ανακοίνωση Επιτροπής Π.Α.ΜΕ Ανθούσας... - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ανακοίνωση Επιτροπής Π.Α.ΜΕ Ανθούσας...

Ανακοίνωση Επιτροπής Π.Α.ΜΕ Ανθούσας...

Written By OsyBusDrivers on Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 | 1:15 μ.μ.

Εφαρμογή του θερινού προγράμματος από την πρώτη Δεκεμβρίου!!!

Η Ν.Δ προτείνει το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει, ο ΛΑ.Ο.Σ εφαρμόζει. Το μαύρο μέτωπο σε αγαστή συνεργασία προχωρεί στον αποχαρακτηρισμό των εργαζομένων....





Όλοι μαζί ρίχνουν στον καιάδα της φτώχειας και της εξαθλίωσης όσους κατά τη γνώμη τους δεν πρέπει να συνεχίσουν να ζουν.

Η λεγόμενη <<εφεδρεία>> προχωρεί και σαν οδοστρωτήρας ισοπεδώνει χιλιάδες εργαζόμενους και τους αθροίζει στο μακρύ και ατελείωτο κατάλογο των ανέργων.Όσοι ακόμα πιστεύουν ότι οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες θα εξαιρεθούν πλανώνται οικτρά.


Τα παπαγαλάκια άρχισαν πάλι να κελαηδούν προσπαθώντας να εμφανίσουν τον άνθρωπο με το τσεκούρι ως Ρομπέν των οδηγών.

Οι περίπου 600 απολύσεις στην ΕΘΕΛ και οι 200 στον ΗΛΠΑΠ θα οδηγήσουν σε τραγική κατάσταση το συγκοινωνιακό έργο, δεν είναι τυχαία η εφαρμογή του θερινού προγράμματος από την πρώτη Δεκεμβρίου. Προσπαθούν να δημιουργήσουν πλεονάζον προσωπικό για να γίνει πιο ανώδυνα γι’ αυτούς η περικοπή των θέσεων εργασίας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες (ανεξαρτήτως ειδικότητας) να αντιπαλέψουν με κάθε τρόπο τέτοιες πρακτικές.Τώρα είναι αναγκαίο όσο ποτέ να γυρίσουν την πλάτη στις συνδικαλιστικές ηγεσίες που στηρίζουν με την αδράνεια τους και όχι τυχαία το πέρασμα στον εργασιακό μεσαίωνα.

Η επανάσταση ξεκίνησε από τους ηλεκτροδηγους στην σταθερή τροχιά που κάνουν δίωρες νυχτερινές στάσεις , εφαρμόζουν το λεγόμενο <<γερμανικό νούμερο>>. όταν έχεις τέτοιους συνδικαλιστές τι τους θέλεις τους εργοδότες;;;;;;

ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/Σ ΑΝΘΟΥΣΑΣ.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top