O.SY. BUS DRIVERS Στα "λευκά" η Πάρνηθα- Χιονίζει στη Πεντέλη- Επιδεινώνεται ο καιρός την Τετάρτη - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Στα "λευκά" η Πάρνηθα- Χιονίζει στη Πεντέλη- Επιδεινώνεται ο καιρός την Τετάρτη

Στα "λευκά" η Πάρνηθα- Χιονίζει στη Πεντέλη- Επιδεινώνεται ο καιρός την Τετάρτη

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012 | 8:21 μ.μ.



Σε λευκό κλοιό έχει αρχίσει να βρίσκεται η Αττικήμε τα πρώτα χιόνια να πέφτουν στη Πάρνηθα, στο Διόνυσο και στη Πεντέλη. Το ίδιο σκηνικό του καιρού θα διατηρηθεί και την Τετάρτη με χιονόνερο ακόμα και σε χαμηλές περιοχές της χώρας. 

Από νωρίς το πρωί, χιονίζει σποραδικά στα Βόρεια Προάστια, αλλά το κυριάρχο στοιχείο του καιρού είναι το τσουχτερό κρύο και χιονόνερο.  

Στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το τελεφερίκ και πάνω, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες. 

Πυκνό χιόνι έχει πέσει στην Στενή της Εύβοιας και έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην κυκλοφορία αφού σε πολλά σημεία χρειάζονται αλυσίδες. 


Τσουχτερό κρύο και χιόνι την Τετάρτη

Στη δυτική και βόρεια Ελλάδα θα έχει λίγη συννεφιά, αλλά πιο έντονη στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και αναμένεται να χιονίσει. 

Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής χώρας και τοπικές βροχές η χιονόνερο στα υπόλοιπα.  Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 8 και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ.  Θερμοκρασία: σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός τη νύχτα στα ηπειρωτικά που στα δυτικά και βόρεια θα είναι τοπικά ισχυρός.

Αττική: νεφώσεις με τοπικές βροχές η χιονόνερο κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού και κυρίως τις πρωινές ώρες. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά και πιθανώς πρόσκαιρα στα βόρεια προάστια.  Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 04 έως 08 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 
Θεσσαλονίκη: γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μείον 3 (-03) έως 07 βαθμούς Κελσίου. 

Προβλήματα από την κακοκαιρία και στα Χανιά
 

Προβλήματα, κυρίως στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο των Χανίων, έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή. 
Από χθες το βράδυ χιονίζει συνεχώς στις ορεινές περιοχές με αποτέλεσμα, νωρίς το πρωί να κλείσουν οι οδικοί άξονες προς τη Χώρα Σφακίων, στο ύψος του χωριού Ίμπρος, ενώ προβλήματα αναφέρθηκαν και στο δρόμο προς το Ασκύφου. 

Προς τον Ομαλό, ο δρόμος έκλεισε στο 24ο χιλιόμετρο. Προβλήματα από τις χιονοπτώσεις υπάρχουν και στο Ανατολικό Σέλινο, στο ύψος της τοποθεσίας ''Πέτρα Σελί''. 

Σε όλα τα σημεία βρίσκονται εκχιονιστικά μηχανήματα, τα οποία καθαρίζουν τους δρόμους, ωστόσο οι κατά τόπους αρχές συνιστούν στους οδηγούς που κινούνται σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές να είναι προσεκτικοί.





kanapesnews
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top