O.SY. BUS DRIVERS Στην Εισαγγελία προσήλθε ο Κ. Κουλούρης - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Στην Εισαγγελία προσήλθε ο Κ. Κουλούρης

Στην Εισαγγελία προσήλθε ο Κ. Κουλούρης

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012 | 8:42 μ.μ.



Αυτοβούλως στα δικαστήρια της Ευελπίδων κι ενώπιον της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένης Ράικου, εμφανίστηκε την Τρίτη ο Κίμων Κουλούρης.
Ο κ. Κουλούρης τόνισε ότι πήγε αυτοβούλως στα δικαστήρια σε μια προσπάθεια να επιταχυνθεί η διαδικασία για την υπόθεση που έχει δημιουργηθεί, μετά το περιστατικό με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.  Η κα Ράικου έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση με εντολή να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες τόσο του κ. Κουλούρη όσο και των εμπλεκομένων αστυνομικών.
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ενημέρωσε τον κ. Κουλούρη ότι θα πρέπει να αναμένει να κληθεί για να καταθέσει και να δώσει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν το επίμαχο βράδυ.

Ο πρώην υπουργός επιτέθηκε φραστικά εκ νέου στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, αλλά και σε δημοσιογράφους. «Πρέπει να σταματήσουν οι ποντικοί της ενημέρωσης, γιατί θα κάνω αγωγές. Ο Παπουτσής φέρθηκε όπως οι κομπλεξικοί στους ευεργέτες τους. Δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο ο Χρηστάκης. Μέσα από εμένα γνώρισε τον Ανδρέα και τη Δήμητρα και αναρριχήθηκε. Μου ζήτησε να συνταχθώ με τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά δεν το έκανα, γιατί ήξερα που θα πάει ο τόπος με αυτόν», τόνισε ο Κίμων Κουλούρης.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top