O.SY. BUS DRIVERS Στην τελική ευθεία το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Στην τελική ευθεία το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων

Στην τελική ευθεία το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012 | 6:25 μ.μ.


Με το πολυνομοσχέδιο-σκούπα που θα φέρει την Πέμπτη στη Βουλή, θα προσπαθήσει η κυβέρνηση να λύσει τον γόρδιο δεσμό για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων. Οι πιέσεις της τρόικας για το συγκεκριμένο θέμα είναι ασφυκτικές, ενώ διαμηνύεται ότι έχει παρέλθει η περίοδος χάριτος.
Ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό την Τρίτη, τόνισε ότι «για τα κλειστά επαγγέλματα έχουν γίνει τα περισσότερα. Πάρα πολλά έχουν κλείσει μαζί με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Αυτό είναι το τελευταίο μέρος. Τώρα αν μείνουν ορισμένα, θα κλείσουν αργότερα".
Σύμφωνα με πληροφορίες το οικονομικό επιτελείο εξετάζει το ενδεχόμενο στο νομοσχέδιο για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων να περιλαμβάνει συγκεκριμένες ρυθμίσεις για τα βασικά επαγγέλματα και κατάργηση όλων των εξαιρέσεων. Οι αλλαγές θα αφορούν μεταξύ άλλων δικηγόρους, συμβολαιογράφους, φαρμακοποιούς, μηχανικούς-αρχιτέκτονες. 
Αγκάθι για το άνοιγμα των επαγγελμάτων είναι η θέση των συνδικάτων, που δηλώνουν ανυποχώρητα και αντιστέκονται σθεναρά. Κρίσιμη θεωρείται η συνάντηση που θα έχουν την Τρίτη οι ιδιοκτήτες φορτηγών με τον υπουργό Υποδομών Μάκη Βορίδη.

Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top