O.SY. BUS DRIVERS Κουτρουμάνης: Απαραίτητη η συμφωνία στο μισθολογικό - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Κουτρουμάνης: Απαραίτητη η συμφωνία στο μισθολογικό

Κουτρουμάνης: Απαραίτητη η συμφωνία στο μισθολογικό

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012 | 6:17 μ.μ.


Όλα τα ανοικτά ζητήματα -μισθολογικό ασφαλιστικό κ.α - θα τεθούν στις διαδοχικές συναντήσεις του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τους κοινωνικούς εταίρους ( ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ, κ.α) την Τετάρτη.
Όπως ανέφερε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κουτρουμάνης, σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους, μετά την συνάντησή του με τον κ. Παπαδήμο, η κυβέρνηση δεν θέτει κόκκινες γραμμές αλλά "το καλύτερο για όλους είναι να υπάρξει συμφωνία στο μισθολογικό ζήτημα".
Για την απαίτηση της τρόικας για μείωση του κατώτατου μισθού ο υπουργός τόνισε ότι αυτό το θέμα δεν απασχολεί άμεσα την κυβέρνηση και τις επιχειρήσεις, οι οποίες ενδιαφέρονται πρωτίστως για τα ζητήματα της μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών και τη μείωση του ΦΠΑ.
Ο κ. Κουτρουμάνης αναφορικά με τις μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις εμφανίστηκε να επιμένει στη ρύθμιση τους μέχρι τις 15 Ιανουαρίου και στην πρότασή του για περιορισμό ως λύση του προβλήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ίδιος πρότεινε μία διευθέτηση και πώς δεν θα έχει οριζόντιο χαρακτήρα, αλλά θα είναι κλιμακωτό. Οσο για τις διαφωνίες της ΝΔ επεσήμανε ότι έχει δώσει όσα στοιχεία ζητήθηκαν και περιμένει προτάσεις.

Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top