O.SY. BUS DRIVERS Νέα παράταση για τον Πράσινο Δακτύλιο - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Νέα παράταση για τον Πράσινο Δακτύλιο

Νέα παράταση για τον Πράσινο Δακτύλιο

Written By OsyBusDrivers on Τρίτη 21 Αυγούστου 2012 | 2:10 μ.μ.


Για την 1η Οκτωβρίου –το αργότερο- μετατίθεται η έναρξη ισχύος του νέου Πράσινου Δακτυλίου σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Αιτία της νέας παράτασης στην έναρξη ισχύος του «Πράσινου Δακτυλίου» αποτελεί η ανάγκη τακτοποίησης των διαδικαστικών προβλημάτων της σωστής εφαρμογής του μέτρου.

Συγκεκριμένα, το βασικότερο πρόβλημα που απασχολεί του αρμόδιους αφορά στο αν επιβάλλεται τα οχήματα που θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στο Δακτύλιο, να φέρουν το ειδικό πράσινο σήμα.

Αυτή ήταν η θέση της υπουργικής απόφασης που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης τον περασμένο Μάιο, ωστόσο το ΥΠΕΚΑ είχε αναφέρει πως η τοποθέτηση του σήματος δεν ήταν απαραίτητη και η τήρηση των περιορισμών θα μπορούσε να ελέγχεται από τους τροχονόμους.

Ωστόσο, το συναρμόδιο υπουργείο Μεταφορών καθώς και η Τροχαία, θεωρούσαν πως είναι προτιμότερο να υπάρχει τελικά σήμανση στα οχήματα.

Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα, η έναρξη ισχύος του «Πράσινου Δακτυλίου» που αρχικά τοποθετούνταν χρονικά για την 1η Σεπτεμβρίου, να έχει μετατεθεί –μέχρι στιγμής- για την 1η Οκτωβρίου.

ΠΗΓΗ
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top