O.SY. BUS DRIVERS O.SY. BUS DRIVERS® "ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ" Απάντηση στα σχόλια περί ηλιθιότητας από "συναδέλφους - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » O.SY. BUS DRIVERS® "ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ" Απάντηση στα σχόλια περί ηλιθιότητας από "συναδέλφους

O.SY. BUS DRIVERS® "ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ" Απάντηση στα σχόλια περί ηλιθιότητας από "συναδέλφους

Written By OsyBusDrivers on Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 | 2:25 π.μ.

O.SY. BUS DRIVERS®
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΣΑΛΙΟΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ...!!!

Οτι η παρέμβαση του κ.Κομίνη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ήταν του καλού παιδιού, του πυροσβέστη ανάμεσα στους εργαζομένους και τον κ. Κεφαλογιάννη και όχι η υπεράσπιση του κλάδου.

Αν δεν το 'χετε καταλάβει ο κ. Κομίνης δεν μίλησε ποτέ επί της ουσίας, ούτε ανταπάντησε στις κατηγορίες του κ. Κεφαλογιάννη, του γιατί ο οδηγός έκανε το τσιγαρακι του στην Ακαδημίας (αφετηρία), για το επίδομα έγκαιρης προσέλευσης, για το γάλα της πρωινής βάρδιας που πληρώνεται. Αφέθηκε μόνο να πει στο τι ώρα πάει για δουλεία και στο τι ώρα γυρνάει σπίτι του ο κάθε εργαζόμενος.

Έμειναν κάποια πράγματα να αιωρούνται και το τηλεοπτικό κοινό και η κοινωνία να αναρωτιέται αν τελικά ο κ. Κεφαλογιάννης έχει δίκιο ή όχι;

Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε, θέλουμε την κοινωνία μαζί μας και όχι εναντίον μας, όποιος λοιπόν δεν το καταλαβαίνει αυτό, τότε το λιγότερο που μπορώ να πω είναι, ότι αυτός είναι ηλίθιος και όχι εγώ!

Ο κ. Κεφαλογιάννης έγινε "ρόμπα" όπως λέτε από τους δημοσιογράφους και όχι από τον κ. Αλέκο σας. Και στο τέλος δε ζήτησε ούτε συγνώμη! Αν αυτό είναι επιτυχία, μπράβο στον κ. Κομίνη!!!


O.SY. BUS DRIVERS®
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΣΑΛΙΟΤΟΙ  ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ...!!!



Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top