O.SY. BUS DRIVERS Κιουτσούκης: Το μεγαλύτερο κοινωνικό έγκλημα η ψήφιση των μέτρων - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Κιουτσούκης: Το μεγαλύτερο κοινωνικό έγκλημα η ψήφιση των μέτρων

Κιουτσούκης: Το μεγαλύτερο κοινωνικό έγκλημα η ψήφιση των μέτρων

Written By OsyBusDrivers on Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012 | 3:32 μ.μ.



Κιουτσούκης: Το μεγαλύτερο κοινωνικό έγκλημα η ψήφιση των μέτρων
Αν ψηφιστούν τα μέτρα θα έχει συντελεσθεί το μεγαλύτερο πολιτικό και κοινωνικό έγκλημα κατά της χώρας και του λαού, υπογραμμίζει στη δήλωσή του για τη 48ωρη γενική απεργία ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ Νικ. Κιουτσούκης.
Η απόφαση του Πρωθυπουργού «να παρθούν πρώτα τα μέτρα και να μην προχωρήσει σε πολιτική διαπραγμάτευση, αποδεικνύει περίτρανα τηνανικανότητα και την ανεπάρκεια των πολιτικών ταγών του τόπου μας» αναφέρει ο κ. Κουτσούκης.
«Αποφάσισαν το τέλος της διαπραγμάτευσηςενώ η επαναδιαπραγμάτευση που υποσχέθηκαν δεν ξεκίνησε ποτέ!
Αποφάσισαν τη φυσική εξόντωση των Ελλήνων για να σώσουν τους τραπεζίτες και τους μεγαλοεργοδότες» και «τη θυσία 11 εκατομμυρίων Ελλήνων, που τους χρησιμοποιούν ωςπειραματόζωα για να δείξουν την αποφασιστικότητα και τη σκληρότητα τουνεοφιλελευθερισμού», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κιουτσούκης και έκανε λόγο για:
«Εργολάβους του κοινωνικού ολοκαυτώματος», «αυτόκλητους σωτήρες των τραπεζιτών» και «υποτελείς των μεγάλων εργοδοτικών συμφερόντων, που εκτελούν τους Έλληνες πολίτες,ποινικοποιούν την εργασία, καταπατούν το Σύνταγμα και διαλύουν την οικονομία.
Αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς, αλλά δεν θα τους επιτρέψουμε να διαλύσουν τη χώρα, διεμήνυσε ο γ.γ. της ΓΣΕΕ και κατέληξε λέγοντας: «Θα τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες, θα ανατρέψουμε τα μνημόνιά τους. Τα μέτρα τους δε θα περάσουν».
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top