O.SY. BUS DRIVERS Όλη η Ελλάδα ένα στρατόπεδο… - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Όλη η Ελλάδα ένα στρατόπεδο…

Όλη η Ελλάδα ένα στρατόπεδο…

Written By OsyBusDrivers on Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013 | 8:55 μ.μ.


Η κυβέρνηση μοίρασε φύλλα πορείας στους απλήρωτους ναυτεργάτες οι οποίοι θα πρέπει να δουλέψουν επιστρατευμένοι χωρίς να ξέρουν αν και πότε θα πληρωθούν από τους εφοπλιστές που η κυβέρνηση καλύπτει. 

Οι οδηγοί των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς κινούν τις συγκοινωνίες επιστρατευμένοι. Αμφότερες οι κατηγορίες χωρίς δικαιώματα με μειωμένες αποδοχές χωρίς συλλογικές συμβάσεις, έρμαια στις διαθέσεις των εργοδοτών τους, δημόσιου ή ιδιωτών. Αν την επόμενη εβδομάδα ακολουθήσει μία άλλη κατηγορία εργαζομένων θα επιστρατευθούν και αυτοί μέχρι όλη η Ελλάδα να γίνει ένα μεγάλο στρατόπεδο; 

Οι αγρότες παραμένουν στις εθνικές οδούς ζητώντας να μην φορολογούνται οι συντελεστές παραγωγής όσο και τα είδη πολυτελείας. Αν προχωρήσουν σε αποκλεισμούς θα τους αναλάβουν οι διμοιρίες των ΜΑΤ. Την ίδια ώρα χιλιάδες πολίτες έκαναν ουρές για να πάρουν μία τσάντα προϊόντα που μοίραζαν οι αγρότες των λαϊκών αγορών. Η κυβέρνηση δεν μεριμνά για την στοιχειώδη επιβίωση του πληθυσμού, για ένα πιάτο φαγητό, ρούχα και στέγη για τους πιο εξαθλιωμένους της δικής της πολιτικής. 

Η βία γεννά βία

Είναι αυτά πτυχές από την ίδια γενική εικόνα.

Η μαζική φτωχοποίηση και η εξαθλίωση γεννά κοινωνική διαμαρτυρία που αντιμετωπίζεται με το «δόγμα νόμος και τάξη». Αποκορύφωμα της νοοτροπίας αυτής είναι η επίδειξη των παραμορφωμένων προσώπων των συλληφθέντων ληστών της Κοζάνης. Όλες οι αστυνομίες του κόσμου κακοποιούν, μόνο η ελληνική –με προσωπική εντολή Σαμαρά άραγε;- προβάλλουν τα παραμορφωμένα πρόσωπα σε μία αναίσχυντη επίδειξη περιφρόνησης των ατομικών δικαιωμάτων και της δημοκρατικής ευαισθησίας της κοινωνίας. Με την ψευδώνυμη «Αριστερά της ευθύνης» να συντάσσεται.

Κάθε διαφωνία στην ακολουθούμενη πολιτική κάθε επίκληση της δημοκρατίας ή των δικαιωμάτων ενοχοποιείται πάραυτα σαν ανομία, βία ή απλώς ανευθυνότητα.

Και αυτά ενώ ακόμη και το ΔΝΤ δηλώνει ότι το πρόγραμμα ήταν από την αρχή λάθος και δεν βγαίνει. Ακόμη και τα δικά τους χρηματοπιστωτικά ιδρύματα κάνουν ζοφερές προβλέψεις, η Goldman Sachs δημοσιοποίησε έκθεση σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για ανάπτυξη στην Ελλάδα. Ο δε οίκος Fits πάλι προβλέπει ότι η ύφεση θα είναι 4,5% εφέτος –βάλε δύο τρεις μονάδες παραπάνω για να είμαστε μέσα. Μόνο η ελληνική κυβέρνηση και οι βουλευτές της ΝΔ επιμένουν και μάλιστα στρέφονται και εναντίον των διεθνών οίκων που κάνουν παρόμοιες αξιολογήσεις και προβλέψεις. Ευνουχισμένοι οι Έλληνες πολιτικοί φοβούνται να επαναλάβουν ακόμη και αυτό που λέει το ΔΝΤ και διατυμπανίζουν ότι θα εφαρμόσουν απαρέγκλιτα την λάθος πολιτική.

Αντιδρώντας στο πρόγραμμα που δεν βγαίνει οι κατηγορίες των εργαζομένων που θίγονται επιτελούν το χρέος τους απέναντι στον εαυτό τους και τις οικογένειές τους, τον επαγγελματικό τους κλάδο, την κοινωνία και εν τέλει την ίδια τη χώρα. Γιατί αν δεν αντιδράσουν τώρα σε λίγους μήνες δεν θα υπάρχει χώρα για να σώσουν. Θα έχει πλήρως καταστραφεί χωρίς δυνατότητα επανόρθωσης από το πρόγραμμα που απαρέγκλιτα υλοποιεί η συγκυβέρνηση.


ΠΗΓΗ. 
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top