O.SY. BUS DRIVERS Μια ακόμη νέα εταιρία προστέθηκε στον Όμιλο του ΟΣΕ... - "O.SY. BUS DRIVERS®"
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Μια ακόμη νέα εταιρία προστέθηκε στον Όμιλο του ΟΣΕ...

Μια ακόμη νέα εταιρία προστέθηκε στον Όμιλο του ΟΣΕ...

Written By OsyBusDrivers on Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 | 5:03 μ.μ.


Μια νέα ακόμη θυγατρική εταιρία προστέθηκε στον Όμιλο του ΟΣΕ με την επωνυμία Ελληνική Εταιρία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού Α.Ε (ΕΕΣΣΤΥ).

Αντικείμενο της νεοϊδρυθείσης εταιρίας, όπως φαίνεται και από τον τίτλο της, είναι συντήρηση του τροχαίου σιδηροδρομικού υλικού. 

Παρά τις έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων η δημιουργία της νέα εταιρίας είναι μια πραγματικότητα. Όλοι ευελπιστούν να έχει μια καλή πορεία προς όφελος του σιδηροδρόμου και των σιδηροδρομικών. 

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η νέα εταιρία έχει στην διάθεση της ένα αξιόλογο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό που αν αξιοποιηθεί κατάλληλα και του δοθούν όλα εκείνα τα εφόδια για την εκτέλεση της αποστολή του τα αποτελέσματα θα είναι πραγματικά αξιομνημόνευτα και αξιοπρόσεκτα.

Άλλωστε στο παρελθόν πολλές φόρες το τεχνικό προσωπικό έχει τιμηθεί για τις σημαντικές καινοτομικές εφευρέσεις του. 

Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι ένας μεγάλος αριθμός ικανότατων τεχνικών, με πλούσια γνώση στην επισκευή και συντήρηση τροχαίου υλικού, μετατέθηκε σε άλλες υπηρεσίες εκτός ΟΣΕ , με αποτέλεσμα να υπάρχει σήμερα μεγάλη έλλειψη προσωπικού στα μηχανοεργοστάσια του ΟΣΕ. 

Καλή πορεία λοιπόν στη νέα εταιρία.

ΠΗΓΗ.
Share this article :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ YOU - TUBE

 
Support : Copyright © 2012. "O.SY. BUS DRIVERS®" - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger
back to top